Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RADKA

KIEDY BEDE MAMA?

Polecane posty

Gość RADKA

Witam staramy sie o dzidziusia z moim ukochanym od czterech miesiec i nic :( :( dlaczego to musi byc takie trudne?? kiedy tylko spoznia mi sie okres od razu pojawia sie nadzieja ze to moze juz i moj ukochany biegnie do apteki po test a tu nic wynik negatywny :( :( po tych nie owocnych probach poszlam do gina zeby sie zbadac moze to cos ze mna nie tak ale okazalo sie ze wszystko wporzadku a kiedy sie spytalam czy sa jakies srodki pomocnicze w zajsciu w ciaze to lekarka powiedziala ze sa ale sie je dostaje dopiero po dwoch latach staran wiec nic mi nie pozostaje procz probowac moze wy tez macie taki problem???????

Gość mamacórci
bo to chyba trzeba nie chcieć...

Gość My staramy się
z mężem już 8 lat i nic, więc 4 m-ce to żadne starania.

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
radka, a może źle wyznaczasz sobie dni płodne ? pytałaś o to gina ? a może za często seks uprawiacie i plemniki są niedojrzałe ? potrzebują 72 h , aby dojrzeć i być zdolne do zapłodnienia

Gość tak sadze
podobna gdy sie nie starasz specjalnie i nie myslisz tak o tym to sie udaje ;)

Gość Bzykaj się ile tylko
Bóg da. Jutro Cię zapyli, a za tydzień już urodzisz. 3mam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.

Gość RADKA
kochane moje dzieki za rady ,ale akurat spoznia mi sie okres i mimo ze biore luteine na przyspieszenie okresu to wciaz go nie dostaje ale nie mam zadnych dolegliwosci piersi tez mnie nie bola poczekam jeszcze kika dni i pojde po test trzymcie kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja się staram od 2 mcy. Z tym że dopiero w drugim cyklu zaopatrzyłam się w testy owulacyjne. Wczoraj miałam pik LH, przytulanki intensywne dookoła tej daty no i okres ma być 26-ego lutego. Ale żeby go nie było...:)

Gość RADKA
fiu-fiu zycze ci z calego serca zeby test byl pozytywny!!!!!!! :) ale z tymi testami owulacyjnymi to niezly pomysł ile kosztuje taki test?????

ja kupiłam przez internet za niecałe 15 złotych. w opakowaniu masz 5 testów. na jeden cykl powinno wystarczyć choć czasem zdarza się, że potrzebne jest kolejne opakowanie

przepraszam, że tak bez pytania wciełam się do dyskusji, mam nadzieję, że mogę się przyłączyć?

ja właśnie dzisiaj dostałam okres. Więc dwa cykle starań za nami. Póki co nieudane. Ale jestem wyluzowana bo wiem, że to nie tak hop siup :) W tym miesiącu brałam wiesiołek i piłam siemie lniane. U lekarza jeszcze nie byłam, tzn w lipcu robiłam wszystkie badania i było oki. Ale staramy się dopiero od końca grudnia :) Powodzenia dziewczynki :)testy owu też robiłam..

Gość dziewczynki to w burdelu
ewentualnie w przedszkolu. A tu są rozpłodowe krowy.

a mnie się zawsze wydawało, że w burdelu to k.u.r.w.y. są... ktoś tu ma kompleksy :D

Gość RADKA
aga-ton oczywiscie mozesz sie przylaczyyc im wiecej takich DZIEWCZYNEK - jak my tym lepiej bedziemy sie wspierac wzajemnie :) :) Melita nie przejmuj sie kochana czeka nas wiele prob jednej sie uda szybciej drugiej pozniej