Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna 207

bolerko i welon

Polecane posty

Gość taka_jedna_jedyna
tak, moim zdaniem jak najbardziej pasują

Gość kajanka
ładne - pasują ale po co ci to bolerko - jak masz ładną suknię to zbędny element

Gość joanna 207
zamówiłam bolerko z welonem jeszcze się wstrzymam. Zdecydowałam sie na bolerko bo nie chce iść do kościoła z odkrytymi ramionami. zaraz na sali je zdejme.

Gość ludozerka24
Bolerko jest przepiękne ! Z welonem który wskazałaś moim zdaniem też całkiem pasuje. Można spytać skąd bolerko? Zauroczyłam się...może i ja podobne bym sobie zorganizowała :)

Gość ludozerka24
Pewnie! Będę zatem czekać na Twoją opinię jak już je zobaczysz na żywo :) Ja się jeszcze wstrzymam bo dopiero jestem na etapie wyboru sukni. Niewykluczone że może też bym sobie takie sprawiła, jeśli będzie pasowało do mojej sukni i o ile Ty będziesz zadowolona :) Także czekamy na Twoje bolerko ! :]

Gość joanna 207
ok, zrobie wtedy dokładne zdjęcia i je tu wkleje.

Gość ludozerka24
świetnie :D może na zdjęcie sukni też Cię namówię ;) bo mnie ciekawość zżera :p

Gość joanna 207
bolerko przyszło wczoraj ale niestety jest kremowe, ile nerwów zjadłam przez to, na początku myślałam że to taki brzydki odcień bieli. Dzisiaj odesłałam, mam nadzieje że przyjdzie już dobre...

Gość ludozerka24
Oj....najważniejsze aby przysłali w dobrym kolorze! Nie martw się - pomyłki zdarzają się niemal wszędzie ale zwykle daje się je jakoś "odkręcić". Ja w sobotę byłam w Bielsku mierzyć suknie....nic mnie nie urzekło! Fasony, które upatrzyłam w Internecie wcale mnie nie zachwyciły. Z kolei te, które odrzuciłam....były polecane dla mojej sylwetki przez wszystkie Panie, które mnie obsługiwały. Wychodzi zatem na to, że odpadają wszystkie empirki, literki A...itp itd a zostają rybki.... eh! Pozdrowienia dziewczyny!

Gość joanna 207
ludozerka24 ja miałam podobną sytuację, szłam do salonów, w głowie miałam wymarzoną suknie ale i tak zdecydowałam się na inną:)

Gość ludozerka24
moja ciekawość sięga zenitu także czekam na tę Twoją suknię :)

Gość joanna 207
W końcu, dostałam dzisiaj bolerko, na szczęście bielutkie:)

Gość ludozerka24
No to super :) Na pewno tym razem odetchnęłaś z ulgą! czekam więc na jakiś link do sukienki a może i na foto... Ja w sobotę wybrałam suknię w Katowickim salonie Madonny. Niestety nie mogę znaleźć jej na stronce, a w salonie nie chcieli powiedzieć z jakiej jest kolekcji (dziwne bardzo, prawda?), mimo że wpłaciłam zadatek!

Nie chcą mówić bo pewnie suknia nie jest z nowej kolekcji tylko może sprzed roku albo dwóch. Ja jak kupowałam swoją to mi wciskali że jest z 2009 roku a się okazało że jest z 2008 ale w 2009 inaczej się nazywała. Ale oszuści, więc możesz mieć podobna sytuację. nie powiedzieli nawet jak się model nazywa? Chore

Gość ludozerka24
Dla mnie nie jest ważne jakiego projektanta jest suknia ani nawet z kolekcji którego roku pochodzi....najważniejsze jak prezentuje się na mnie! Zadowolona jestem i to w sumie najważniejsze. A ukrywanie nazwy modelu jest dla mnie równie dziwne co głupie :|

A dostałaś umowę na suknię? Tam zawsze pisze jak rozmiar kolor model.