Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupła kobietka....

Nie mogę zasnąć, gruba laska odbiła mi faceta

Polecane posty

Mój facet zostawił mnie dla babki ważącej tak na oko 80 kg przy 160 cm wzrostu. Kręciła się koło niego od pół roku, była tak obrzydliwie ugrzeczniona i włażąca w dupę, że w końcu się skusił :O Szlag mnie trafia. Wczoraj się dowiedziałam, nie mogłam dzisiaj zasnąć z nerwów. A najgorsze jest to, że chyba na pocieszenie zacznę się dodatkowo odchudzać - na poprawę samopoczucia :O co już jest wyjątkowo głupim pomysłem. Powiedzcie jak sobie z tym poradzić ?

Gość nic dziwnego że nie możesz zas
nąć bo jest wpół do ósmej rano

widocznie bardziej mu odpowiadała niz ty czasami tak bywa nie tylko uroda jest postrzegana

i wlasnie to jest przykre ze sie starmy jakos wyglac,przyjdzientaka 2 razy wieksza i go wwyrwie, chociaz ladna czy facet kompletnie stracil wzrok?

hanaszatana - czy ładna ? nie wiem, chyba zwyczajna, kwestia gustu, mnie sie kobiety przy kości nie podobają z twarzy, bo nie lubię okrągłych policzków i małych oczu, ale jak mówię kwestia gustu ;) Najbardziej irytuje mnie to, że była taka cholernie miła dla niego, na każde zawołanie, ideał ;) Ja taka nie jestem i nie zamierzam być . martwi mnie tylko moja chęć dodatkowego odchudzania się

dodatkowo boli że zdradził nasz gejowski ród, chłopaki w klubie będą strasznie zawiedzeni a ja będę musiał znaleźć sobie innego, ale który poleci na mnie - faceta o imieniu Euzubiusz.

szczupła kobietka.... => Spoko, przeczytaj jeszcze raz "faceci kochaja zołzy" na pewno pomoże... :P

nie czytam pseudo psychologicznej literatury,

Gość chop z mazur
Mój facet zostawił mnie dla babki ważącej tak na oko 80 kg przy 160 cm wzrostu to twoj chop to zapewne anorektyk ja jak twardy chop lece tylko na zgrabne dziunie

dalej nie mogę zasnąć miała któraś z was taką sytuację ?

Gość taka sobie jedna ania
nie potepiam jej za to, ze jest gruba, tylko za fakt, ze rozbila zwiazek, wpieprzyla sie, jak to mowia, miedzy wodke a zakaske, ale nie martw sie, dlugo razem nie beda, bo takie zwiazki sie zazwyczaj nie udaja...

Gość taka sobie jedna ania
ja mialam, ale ona nie byla gruba, taka w sumie jak ja, tez sie kolo niego krecila jak suka z cieczka, w koncu odszedl do niej, aby po miesiacu wrocic z podkulonym ogonem, proszac o wybaczenie i druga szanse, ale kazalam mu spadac do niej... nie sa juz razem.

hm ... moj znajomy jest zakochany od 6 lat w kobiecie wiekszych gabarytow. I bedzie w niej zakochany do konca zycia. Nie wiem, co w nich takiego urzekajacego.