Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tidątit

czy są tu jakieś panie z ohotą na ciupcianie?

Polecane posty

Naczelny staram sie zrozumieć stopkę :classic_cool:

Naczelny Cham Kafe - Jak domie rozmawiasz to umyj kły bo mi kuźwaaa rdza wpierddddoli obudowe od komputera!!!

Czyli jednak nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Jak już ci wspominałem wczoraj. Poczekaj do końca ferii, pani od polskiego sprawi ci przyjemność w trzepaniu twoim pustym łbem o tablicę. Wiesz z jakiego powodu :D 🖐️

ooooo tidątit jak się denerwujesz to nie popełniasz aż tylle ortów!:D

Nie, nie wystraszyłem się tego że się utopisz. Tylko ten co po wodzie chodził założył kółko rybackie i do teraz władze tegoż kółka wciskają ludziom ciemnotę i trzepią niezłą kasę na tym ;). W takim razie zapraszam do oglądania kolekcji znaczków :D

Naczelny Cham Kafe -Też mam znaczki i to z całego świata! -A wina niemam 2 butelki, tylko cały barek. jeździ się po świecie to się ma!!! hi hi hi

gamaCAŁA -Może zamiast znaczków byś wolała polatać ze mną na Motolotni. BACIARE PRINCIPESSA

tidątit bałabym się z tobą lecieć nawet do sklepu..wczoraj mi groziłeś jakimiś perwersjami..Naczelny-mam nadzieję,ze kolekcja pokaźna..a już miałam nadzieję,że truchlałeś o mnie..

gama...znaczków ci u mnie tyle, że przez całą noc możemy ogladać ;). Oczywiście, że się martwiłem. Bo jakbyś tak bez kapoka zaczęła chodzić po wodzie ? A ja nie zdążyłbym dopłynąć ? Ominęła by Cię okazja obejrzenia znaczków ;)

gamaCAŁA -cO PRAWDA TO PRAWDA W KOŃCU JESTEM PILOTEM MYŚLIWCA!!!

no Naczelny ah ty mój wybawco:P to juz się zbieram..mów w którą stronę:)a ja myślę,że znaczków na całą no..bo żebyśmy się nie nudzili..:)

no no..kuszące..szczegóły poproszę:)u mnie zimno więc może mi się to ciepełko udzieli:)