Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tidątit

czy są tu jakieś panie z ohotą na ciupcianie?

Polecane posty

Naczelny Cham Kafe pierdollll sie hujuuuuu pedale z brudnym odbytem ale jak to muwio unas w jednoscce gdzy ci nieda żadna baba to została własna graba ja tu jestem ja tu czuwam naczelnemu w mordee zpluwam

mie może logopeda nie ale tobie psychiatra by sie kuźwa przydał bo jak byś był troche starszy to by cie dawno w woju pokory nauczyli a ty już sie nie załapiesz bo tera już do woja nie biorą sam bym nauczył cie śerściuhu zapppierdalać na wysokości lamperi byś sznuruwką wode zbierał a szczoteczką mył sracze

tobie chyba jednak sperma na łeb udeżyła bo jesteś z byt pewny siebie!!! A krewnych maż co muwio śikor na zegarek???

na kompani też był taki to mu po pewnym czaśie musk się w gompke zamienił a jak zaczoł latać zprzeładowanym kbakms to go w fkaftanie zabrali

ciebie robili hyba przy świetle kśężyca na parapecie a staży wiedzą że tyle śedzisz przed komputerem

Gość gość

te głupie k/u/r/w/y z redakcji Cosmopolitana to pewnie równo ujeżdżają te swoje sztuczne flety, pisząc artykuły o seksie. durne sfrustrowane stare raszple, których nikt kijem by nie tknął. i taka mi będzie pisać jak staremu loda zrobić.

Gość gość

Sztuczne flety XDDDD beka