Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ria wick

Która PUPA jest najsexowniejsza, oceńcie fotki

Polecane posty

Gość Mc mess me
No I już się qrwa zaczęło. Już pierwsza zyebana anorexa napisała. Nick problem czy. Teraz tylko pewne będą takie bo się przeszczep zaangażował emocjonalnie. TAKŻE AUTORKO PRAWDZIWE ZDANIE FACETÓW JUŻ POZNAŁAŚ 3lub 2 możesz skasować ten temat.

Gość jestem facet i zdecydownie
wybieram 1. Grube baby nie podobaja mi sie. Ich wielkie dupska nie mieszcza sie w dloniach. A jak tylko sobie pomysle o tym jakie kupy robia takie dupy to mi niedobrze.

Gość wybieram jedynke
Male tyleczki nie maja zazwyczaj celulitu i rozstepow. Wielkie dupska sa jak skora pomaranczy :O A fe :O

Gość ria wick
:) ja ani zagubiona , ani anorektyczka , lubie siebie ,mam 27 lat i faceta ale po prostu kręca mnie małe pupy (damskie i męskie) :) jak widze kobiete na basenie np z mała pupa to az miło mi na nia popatrzec, ale za dużą nie obejrze się choć nie wiem jak byłaby sexi....

Gość Creep show
Tylko 3 albo 2. Jestem facetem. Mnie takie chude nie podobają się. One jakby trochę podniecaja ale w bieliźnie. Słusznie ktoś zauważył te taka laską naga jak 1 jest słaba w te klocki to znaczy wogóle nie podnieca. No nie ma czym jakby. O tak to widzę. Zauważyłem też że za jedynka obstaja najczęściej laski które się odchudzaja. Wpadły w taki jakby mit i ta agresja wiąże się z tym że musiałyby się z tego teraz wycofać. Ja generalnie wogóle uważam że 2 i 3 są szczupłe. To są foty wykonane w taki opowiedni sposób ale oko męskie to rozróżnia kobiece nie. Myślę że jedynka to mogłaby się podobać jakimś trochę chyba opóźnionym. No ale to każdego sprawa.

Gość facet z piekła
Zdecydowanie jedynka. Tylko mały, krągły tyłeczke niczym bułeczka. Pachnący, świeżutki, bez rozstępów. Nie cierpie dup typu arbuz, wielkich, otyłych, celulitowych. Małe jest piękne. Można popieścić dłońmi, pobawić sie, pogłaskać. Duże kojarzą mi sie z matką rodzącą mase dzieci, a nie z seksem. Pozdrawaim

Gość Betleeen
Witam. Facet. Pupa nr 3 jest kształtna doskonalen prezentuje się do bielizny i bez bielizny też podpisuje się za poglądem wyżej bardzo spostrzegawczym. 2 dwójka też jest bardzo ładna. Jedynce nie odmawiam urody zadbania i tak dalej. Ale dla mnie ta pupa jest trochę mała płaska niewyraźna taka. Hej hej.

Gość aloha.........................
X triXX co mi szczylu podskakujesz,ciebie pewnie nikt nie zrobil, tylko z ziemi powstales

dla mnie nr 2 :) pupci nr 3 tez niczego nie mozna zarzucic :) natomiast jedynka wyglada mi na 15latke a za takimi nie wodze wxrokiem :)

Gość Brixton Gun
Tylko 3 albo dwójka. Od razu widać gdzie piszą kobiety które podszywaja się pod mężczyzn he he he :-D wszędzie tam gdzie są posty o rzekomym celulicie to kobiety. To pierwsze po drugie tam gdzie jest fraza"mała krągła pupa"ha ha ha :-D Kobietki drogie pokazcie mi gdzie na tych fotach jeśl celulit? Nie ma. I to was zdradza. Po drugie komentujemy zdjęcia a nie swoje wizje. I TERAZ NAPISZCIE MI W KTÓRYM MIEJSCU 1 JEST KRĄGŁA? Ha ha ha bawi mnie ten Top. Tylko 2 i 3. Jeden odpada. Ach te kobiece podszywy;) najseksowniejsza jest 3.

Gość tomekk34
numer 3

Gość zdecydowanie 1
Grube lochy nie podszywać sie pod facetów :classic_cool:

Gość Folkclear 3
Tylko 2 albo 3 to są prawdziwe pupy aż przyjemnie się patrzeć. Laski jak 1 nazywać krągła to zajrzyjcie albo do słownika i sprawdźcie co to oznacza albo do okulisty czas.:classic_cool:

Gość tylko jedynka
P.S. Przykro mi ale grube baby nie są sexy :D

Gość Trójka jest najsexowniejsza
Dwojeczka też niczego sobie he he tak podejść i wymiziać od tyłu. 1ble. Jest ładna. Ale nie seksowna to taki typ dla dzieciaków trochę.

Gość jedynka sexowna
malutka, krąglutka, bułeczka taka mała. Stawiam na jedynę.

Gość Warafuso
:classic_cool:Brasil! Tylko trojka albo dwójka. I nie obrazac mi tu pięknych kobiet włokniskie ciołki matołki nabierajcie się dalej na vive. Życie to nie tv dziewczęta.

Gość jedynka sexowna
tuta pisze tylko jedna LOCHA! :D:D:D Caly czas wychwalaswoj tlusty zadek :D Ale mam ubaw :D

Gość wysoka Moderatornia
sprawdzilismy po IP, ponizsze nicki to jedna i ta sama osoba: Brixton Gun Betleeen Creep show Mc mess me Accelerator Colapsiss YeS RIGHT

Gość ria wick
w sumie macie racje , pupa 1 przypomina pupe nastolatki.... albo jakby zabrać majteczki i włosy ze zdjęcia to anwet można by sie nad płcia zastanawiać... ważne żeby pupa nie miała cellulitu, zeby była jędrna i wysportowana.

Gość Kriss 26
Tylko 2 i 3 brałbym jak ciepłe bułeczki. Z takimi kobietami ma się prawdziwy seks jak dojrzecie laseczki to zrozumiećie. A jeśli uważacie że na foto nr 1 mamy krągła buleczke to chyba wam odjebalo albo macie coś z nerwem wzrokowym. Ello homosie jacyś tu się poszywaja czy jak?:-D

Gość kjjhkjhkhkhjkkhkh
Ja mam taką małą jak ta pierwsza, a marzę o takiej jak ostatnia... :)

Gość kjjhkjhkhkhjkkhkh
Ale takie jak ta 3 to ciężko spotkać, bo ta na zdjęciu jest jędrna, "twarda", bez cellulitu...

Gość jedynka tylko i wyłacznie
grube cellulitowe dupska dobrze wyglądają tylko w reformach :D

Gość Dziękuję wam faceci
Ja mam ciut więcej chyba niż 2 albo może taką jak 2 i taka 1 zawsze była moim ideałem a wy mi naprawdę poprawiliście humor i wiem że jestem sexi i wcale nie mam dużej dupy.miłego dnia życzę (była anorektyczka i walcząca z bulimią)

Gość Kriss 26
tak naprawdę jestem wielką tłustą babą :( I zazdroszczę szczupłym, apetycznym dziewczynom ich tyłeczków.