Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoginiSexu

Chcę sexu z byłym

Polecane posty

Gość BoginiSexu

Jak nakłonic bhłego do spotkania sex?? Sek w tym, z eon sie do mnie anwet nie odzywa a ja mam na niego taką straszną ochotę ;/

Gość jooooska
Powiedzenie wprost podziała raczej odwrotnie. Lepiej podstępem, np. znajdź jakąś rzecz żeby mu oddać. Zaproś w tym celu, ubierz się dość spokojnie ale warstwowo. Pochwal że świetnie że możecie się teraz spotykać i normalnie rozmawiać lub nawet przyjaźnić. Zaproponuj kawę do której bez pytania podaj wino. Po kieliszku wyznaj wyznaj filuternie że w łóżku był niezrównany i zdejmując sweterek (bo za ciepło) powiedz że to fajnie móc czuć się swobodnie przy nim. A pod grzecznym sweterkiem skąpa bluzeczka na ramiączkach bez stanika. I jakoś ładnie do niego się zbliż. No i zaskoczy albo nie.

Gość BAAAHIC
Boginii a koniecznie musi byc były?

Gość Twój były
Słońce...ale ty nie połykasz i w dupę nie dajesz. To ja nie chcę takiego seksu 🖐️

Gość umawiałam się na numerki
z byłym, a ten pajac powiedział,ze nadal mnie kocha no i wszystko pizdło:P

Gość aaaplaaa
spotkałam się ze swoim byłym na szkoleniu. Żeby nie marnować okazji spotykaliśmy się w ciągu dnia na gorące numerki, najpierw sms żebym dyskretną palcóweczką lub jakoś tak się rozgrzała, potem szybki wyskok i ostre kochanie. Zawsze lubiliśmy takie przerywniki w ciągu dnia, w ciuchach, spódnica w górę, majtki w dół albo trochę na bok jeszcze tylko cycki na wierzch i jazda. Czasem w pokoju, pod prysznicem lub w słońcu przy otwartym tarasie albo na balkonie (było wysokie piętro).