Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nutellka1234

Szanse i nadzieje...

Polecane posty

Gość Nutellka1234

Wiem ze juz jest tysiace pytań tego typu ale od tego jest forum zeby pytac...staramy sie o dzidziusia w tym miesiacu dni plodne mialam dni plodne od 28 stycznia do 5 lutego, kochalismy sie 5 lutego czyl iw ostatni dzien dni plodnych...No i pytanie czy to zmniejsza szansa zajścia, ze to był teb ostatni dzien? Bardzo prosze o jakies odpowiedzi...

Gość a po czym stwierdziłaś
dni płodne?? bo chyba nie same wyliczenia??

Gość Nutellka1234
No oczywiscie ze nie same wylicznie...

Gość Nutellka1234
jw

zależy. Plemniki mogły mieć zbyt mało czasu na dotarcie do komórki. To jest indywidualna sprawa. Tak czy siak masz w każdym cyklu max 40%. Im mniej współżyjecie, szanse moga być mniejsze, ale nie muszą. A jak wyznaczasz dni płodne?

Gość Bunia1999
Kochałam się z partnerem 31 stycznia i 1 lutego, to były prawdopodobnie dni płodne i wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny.Czy to możliwe, że na test było za wcześnie? Cykle mam 32 dniowe, a kolejną miesiączkę 15 lutego.Dodam, że pobolewają mnie sutki przy dotyku i brzuch pobolewa mnie tak jak przed miesiączką. Czy moze zrobic bete?? Mysle zeby wybrac sie w poniedzialek mam nadzieje ze to nie bedzie za wczesnie..Z gory dziekuje za odpowiedzi..

Gość Bunia1999
:)

Gość Bunia1999

ble ble ble. Dla mnie ten cały kalendarzyk to jedna wielka pomyłka. Przestań żyć wyliczeniami. Podam Ci swój przykład-zaznaczam że okresy mam dość regularne,co 29 dni ale: zarówno pierwsze jak i drugie dziecko poczęłam w teoretycznie "niepłodne dni". Powód-za pierwszym razem wszystko mi się poprzesuwało ze względu na zbliżający się termin ślubu(tak tak,stres i emocje mają wpływ na cykl) -za drugim razem bardzo chciałam już mieć drugie dziecko i zaczęłam się bawić w kalendarzyki.W pierwszym miesiącu się nie udało,w drugim też-a doszłam do tego wniosku patrząc,że dni płodne minęły.No i poczęłam sobie właśnie w te niby niepłodne,jak wychodzi z wszelkich badań i obliczeń!Prawdopodobny powód-wyjazd do ciepłych krajów czyli zmiana klimatu.I znowu wyliczenia szlag trafił.To się w praktyce nie sprawdza.

Gość przecież oni tego nie potrafia
ale jaja, źle sie zapładniacie, ja ze swoją sunią w dni płodne chodzę do rasowego psa, także zostawcie swoich chłopów, oni są do roboty i przynoszenia pieniędzy, a do zapładniania was zgłaszajcie się do rasowych samców, a nie idziecie z tym do swoich pantoflarzy.

Gość Bunia1999

Gość xxLlLXX
a własnie ze dziala kalendarzyk, tylko trzeba jeszcze trochę w to wierzyć

Gość Nutellka1234
No ja znam dośc dobrze swoje ciało, patrze na śluź...i również korzystam z kalendarzyka ale oczywiscie nie jest to najwazniejsza rzecz z która trzeba sie zgadzac w 100% i wiem ze to zawodzi, ale jesli chce się mieć dziecko to trzeba wierzyc w te wszystkie metody :D

Gość Nutellka1234
Do Buni myśle ze powinnas jeszcze poczekac tak jak i ja ;) Przynajmniej do terminu planowanej miesiączki:)

Gość Nutellka1234
jw