Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAMIS777

dr Marek Jaworowski ?

Polecane posty

witam mam takie pytanie czy któraś z kobiet na tym forum a szczegolnie kobiety ciezarne mialy przyjemnosc chodzic do tego lakarza? Wiem ze wykonuje on usg genetyczne, a mialam zamiar sie do niego wybrac lecz po tym co znalazlam w internecie na jego temet mam obawy, tylko nie wiem czy kobiety nie pislay tego zlosliwie.... Wiec jesli ktoras z pan chodzila do dr Jaworowskiego prosze o opinie

Gość polecammm
ja bylam 2 razy i polecam, badanie 40 minut, wszystko sprawdzone,ja informowana o wszystkim, na pewno nie dla rozczulajacych sie nad soba staraczek, fasollinek itd bo mowi wprost ze np owiniete pepowina, mowi o zespolach downa i innych jakie odkryl i mowi o tym naukowo bez ceregieli,o tym, ze ktos usunal bo mozna w takich wypadkach itd,; ogolnie dobry specjalista i nazywajacy rzeczy po imieniu wiec dla niektorych to nie do zaakceptowania bo pownien nad plodem ody pisac zamiast konkretnie informowac

prowadził cała moją ciążę w 2008 r generalnie ok, tylko, że teraz z perspektywy czasu wiem, że przesadza z tabletkami polecam szczerze badanie usg we Wrocławiu. REWELKA W sumie popieram poprzedniczkę, rzeczowy i konkretny, nie ciumkający. Można go o wszystko zapytać. Niestety następnej ciąży nie prowadziłabym u niego, pierwsza sporo mnie nauczyła. Po pierwsze zupełny brak organizacji i wielogodzinne czekanie. A z dużym brzuchem to już naprawdę jest męczące. No i ten cholerny bałagan w gabiecie brrrr.... można się do tego przyzwyczaić, ale za każdym razem mnie trzepało jak tam wchodziłam.

Gość gość
A czy teraz ktoś był u dr Jaworowski ego na joanitow we Wrocławiu czy vos się zmieniło bo nieciekawe widzę poprzednie opinie

Gość rasalgul
Dusigrosz 2016 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Dusigrosz_2016 François Gautier to skąpy człowiek, który nie ma przyjaciół, ani kobiety. Pewnego dnia życie mężczyzny zmienia się za sprawą dwóch dam: szesnastoletniej Laury, która twierdzi, że jest jego córką oraz pięknej wiolonczelistki.