Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brbr

biale plamki na zebach???co to moze byc?

Polecane posty

Gość brbr

od jakiegos tygodnia mam 2 male biale plamki na gornej jedynce, co to moze byc??? wczesniej nie mialam takich problemow te plamki pojawily sie nagle jestem przerazona bo sa dosc widoczne, dodam ze o higiene jamy ustnej dbam myje zeby 2 razy dziennie czasem nawet 3 i nie wiem co to moze oznaczac ze tak nagle pojawily sie te 2biale plamki:( pomozcie...

Gość fluoroza jak nic
gdzie mieszkasz? Bo może w okolicy, gdzie woda zawiera fluorki ? Wtedy pasta fluoryzowana zakazana wręcz

Gość brbr
woj. swietokrzyskie. a jak to ta fluoroza to co moge z tym zrobic???jak to sie leczy?da sie jakos pozbyc tych plamek??moze byc ich wiecej? dzis mam 30lat i wczesniej nigdy mi takie plamki nie wyskakiwaly a teraz w ciagu kilku dni sie te 2 pojawily dlatego tak mnie to zaniepokoilo:( mam nadzieje ze teraz nie bede miala zebow w centki:/

Gość no nie znam się na
leczeniu skutków fluorozy, nie jestem dentystką. Ale wiem,że fluoru za dużo. Chyba dentysty nie unikniesz, niestety. Poczytaj w necie o tej fluorozie może?

Gość brbr
nie unikam dentysty ostatnio bylam pol roku temu i wszystko bylo ok. poczytam na necie dzieki

Gość yyyyyyyyyyyy
ja tez mam takie plamki na obu jedynkach tez nie wiem co to jest , sa od niedawna ktos mi mowil ze to poczatek prochnicy moze tak wygladac jak takie biele plamki???? pomozcie moze ktos tez ma taki problem???