Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuuutssiii

wzrost kobiety

Polecane posty

Gość tuuutssiii

Ostatnio mam duże kompleksy na punkcie swoejgo wzrostu:/ mam 177cm, idac przez ulice garbie sie, zeby wygladac na nizsza, porownuje sie do innych dziewczyn na ulicy i wogole czuje ze gdybym byla nizsza to na pewno wiecej facetow by sie za mna ogladalo:/ to mnie strasznie doluje. chcialbym miec tak 172...;( co sadzicie o takich wysokich dziewczynach ??? przerazaja Wasi odstraszaja czy mzoe problem tkwi w czym innym nie we wzroscie???

Gość trabapowietrzna byla
masz szanse zostac modelka:) wysokie dziewczyny o dlugich nogach sa seksi:)

Co Ty mówisz :P Wysoki wzrost to atut. Wolałabyś być kurduplem ;) ?Ja też jestem wysoka, mam 173, a moja koleżanka ma np. 182, choć to nieco uciążliwe dla niej jest :D

Gość też się zastanawiam
ja jestem wysoka 176 i noszę obcasy takie na 7-8 cm :)

Gość tuuutssiii
Hmmm... ostatnio spotykalam sie z facetem i on ciagle mi tylko powtarzal "czemu nie ejstes nizsza?" niby tak w zartach no ale jednak, ost. tanczac z chloapkim na imprezenie on mowi" boze przy tobie to ja musze stac na palcach:/" a on ma 180 tyle za ja na obcasach 7 cm

Gość tuuutssiii
Wolalabym miec nawet 160 niz tylko co mam:/ zreszat dzewczyny to troche inaczej jednak postrzegaja, bo dziewczyny zawsze chca byc wysokie a z nowu facet chce miec niska dziewczyne... bleee wszytsko jest do dupy, niewiem czy to ta zimowa depresja czy co, ale czuje sie beznadziejnie:/

Wzrost nie jest w sumie taki ważny, ważniejsza jest moim zdaniem proporcjonalna sylwetka.

Gość tuuutssiii
akurat co do tego to nie mam zadnych zastrzezen, podoba mi sie moja figura:))

Gość grubert
Wzrost tez ma duze znaczenie. ideal to 165-175

Gość daisy787889
A jezeli dziewczyna jest wyzsza od Ceibie (od faceta)????;>

ja nigdyniebede miała tego prblemu-ciężko by było znaleźć faceta, który byłby niższy ode mnie-152cm

Gość falcon pilot 29
idealny wzrost dla kobiety to 165-170 cm... te wyzsze czest sie garbia, nie moga nosic szpilek przed obawa,ze beda musialy kucac aby pocalowac swojego faceta. rada dla ciebie... poznaj wysokiego faceta ...zostan modelka...albo koszykarka. wykorzystaj swoj wzrost... albo amputuj stopy

Gość daisy787889
Cream a ile Ty masz wzrostu??? i gdybys mial do wyboru dziewczyne 175 a 160, to ktora znich bys wybral dajmy na to ze na rwoni Ci sie podobaja, alebo sa identyczne zeby nie bylo problemu:)) rowni je tylko i wylacznie wzrost:))

Gość falcon pilot 29
szczerze to tak jak pytac laske czy woli faceta majacego 160cm czy 178cm. odpowiedz wiadomo, to dziala w druga strone :) ja nie chcialbym chodzic z laska ktora ma 180cm ( o ile mialbym na to wplyw)

Gość she.she
O ludzie, trzeba naprawde nie miec problemow, aby wymyslac cos takiego. Mam 176cm, chodze w szpilkach i wygladam rewelacyjnie. Jak jakis facet komentuje twoj wzrost, to sam ma kompleksy, ze jest kurduplem.

kciukiem ...:D najwazniejsze jest wnętrze ;) aczkolwiek jestes malutka :O

Gość daisy787889
Mi sie wydaje ze idealny wzrost dla dziewczyny to 172. zdania raczej nie zmainie:)) A dla faceta 187

wsumie prawda. dlaczego się krzywisz? ja się ciesze,że taka maluśka jestem:)

Gość Toitoibauncebounce
W sumie faktycznie wzrostu sie nie zmieni, chocby sie chcialo:) trzeba zaakceptowac sobie takim jakim sie jest...ini wola mniejsze inni wzysze, rownie to bywa:)

Gość margaretka234432
Oj, ja nie widzę żadnego problemu:) Też mam 176cm i jestem bardzo szczęśliwa ze swoim chłopakiem- wyższym tylko o 2 cm;) Kiedy jest chemia między ludźmi to wzrost tak naprawdę nie ma znaczenia:) PS. Mężczyźni uwielbiają nasze długie nogi...także pierś do przodu i główka w góre :)!

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez jestem dosc wysoka mam około 173 cm iwydaje mi sie ze jest ok ale wyzsza juz bym nie chciala byc ;)