Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbam o zdrowie od dzis

Co jest ZAKAZANE podczas diety

Polecane posty

Wiem,wiem tematow bylo sporo,ale mi chodzi tez o cos innego. Oczywiscie wiem,ze slodycze,fast foody.Ale mnie natomist interesuje jak to jest z ziemniakami,ryzem,makaronem,bialym chlebem.Dlaczego lepiej ich nie jesc? Czego najlepiej nie jesc na kolacje?

poczytaj na internecie pelno tego jest :P a nie kazdy na latwizne ;D dbasz o zdrowie o odzywianie od dzis wiec od dzis tez wysil sie i sama poczytaj :P i wybierz to co dla Ciebie najlepzse kazdemu odpowiada co innego i kazdego organizm ciutke inaczej potzrebuje sie odzywiac :P

Mądrala:p Szukalam ale wszedzie co innego jest napisane

no wlasnie i tutaj kazdy tez powie Ci co innego :P :D wiec zadna tam madrala odrazu... kazdy musi wybrac to co najbardziej mu odpowiada i tyle najlepiej mniej jesc i zdrowo i to wszystko ;) a zdrowe odzywianie to chyba mozna latwoo znalezc i poczytac na ten temat :P

Gość ciekawe ciekawe
tutaj masz info o ziemniakach :) www.dieta.pl/nowosci/diety/ziemniak_powraca_do_lask-764.html

Cicho badz:P

Gość lolka.j
u mnie działa wykluczenie chleba na tydzień, pizzy, strączkowych - ogólnie węgli potem 2 kromki max chleba i minimum węgli wykluczam uczucie najedzenia, czyli jem o połowę mniej wykluczam wszystko co słodkie oprócz suszonych owoców całkowicie wykluczam soki i napoje słodzone, tłuste mleko oraz alkohol = 0 wykluczam smażone potrawy na tydzień, potem smażone tylko sporadycznie

no wlasnie i kazdy ma inna teorie na kazdego zdiala cos innego najlepiej wybrac sobie cos samemu a nie nazucone przez kogos :) ile odchudzajacych sie to i tyle teorii ;)

a wlasnie..mleko?? Czy moglabym na sniadanie jesc platki nestle fitness??

Hmm..Czy mozna je jesc? Rozne opinie o nich slyszalam.. Mieszkam za granica i nie mam dostepu tu do wszystkich "polskich" produktow

za granica tez jest takie dobre i zdrowe jedzenie nie tylko w PL ;) skoro tak o wszystko dociekasz to jak sie bedziesz tak pytala o wszystko to wyjdzie na to ze nic nie mozna jesc bo wszystko jest szkodliwe w tych czasach znalezc cos zdrowego to nielada wyczyn ;)