Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a kiedy wypuścisz osę

Ja cię sunę, Brydżyt jest w cionży z Nikiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ciekawe co zrobi Bruk :O

To samo co Brydżyt jak się dowiedziała, że Nik jest z Bruk. I tak będzie w kółko. Albo Nik wmówi Bruk, że jest to jej dziecko :D

a ten lekarz, co powiedział B. , że jest w ciąży jest boski :) ma takie piękne włosy i oczy i cerę , normalnie szok

Gość Kaffe mania
Ale z jakim Nikiem? Pomarańczowym czy zaczernionym?

każdy ogląda Modę na sukces, to serial - legenda, nie znać go to wstyd a ty też pewnie oglądasz, bo wiedziałaś, o co chodzi :)

Gość Chevalieur
Mam pytanie. Kiedy będzie 5000czny odcinek? Pytam bo mi się już nie chce tego oglądać a tam akcja się rozwija tak że np z 4852 odcinka można wywnioskować co było w 4752.

w przyszłym roku bedzie pewnie 5000

Domyśliłam sie po Bruk o co chodzi... oglądałam ale na samym poczatku bo babcia zawsze ogladała i musiałam z nia, ale jak wszedł klan na ekrany telewizorów, to porzuciłam mode na sukces, bo mama nie pozwalała oglądać 2 seriali na dzien, bo trza sie było uczyc:P

Gość Chevalieur
A i jeszcze jedno pytanie. Jakieś chmm 500odcinków wstecz była taka akcja że bohaterowie się rozbili gdzieś na jakiejś wyspie i Ridge niby ratując Bruke zginął a potem się okazało że żyje. Jaja były nieźle bo oni byli na jakiejś wyspie gdzie ktoś chciał ich zabić jacyś tubylcy czy jak. Pytanie. Czy ktoś to pamięta? O co tam chodziło z tymi na wyspie? Ten serial przez tysiące odcinków przeżył pradziwa ewolucję gatunku. Zaliczył już elementy romansu komedii dramatu sf przygodowego filozoficznego erotycznego kryminalnego etc:-D jakby ktoś znał sprawę to proszę o odpowiedz w temacie.

a co bylo w 1546 odcinku bo pies pogryzl mi plyte ,zabije kundla

Ja tylko pamiętam, że właśnie na jakiejś wyspie odbył się jeden z całej serii ślubów Bruk i Ricza :)

no tak. Rycz skoczył w ogień, myśleli, ze zginął, Bruk wyszła za Nika, a okazało się, że Rycz żyje :O

były też elementy horroru, jak Rycz wykopał na cmentarzu trumnę Tejlor, a tam leżała kukła i objawił mu się duch Tejlor :)

wie ktos ,bo bedziecie miec psa na sumieniu

Wejdź sobie na Wikipedię w spis odcinków. Pies nie jest winien, że ktoś ma fantazję na tyle odcinków :D

to po co pogryzl ,najedzony byl ja mu nic nie gryze ,nie moga

Gość Chevalieur
Ha ha ha :-D z tym wykopaniem grobu to padlem ha ha ha :-D ale słuchajcie to znaczy jednak jest szansa na to bym wiedział o co chodziło w tym odcinku. No właśnie tyko coś takie że ta Bruk gdzie wisiała a on skoczył ja ratując w ogień. Ale mam prośbę czy ktoś mógłby mi bardziej szczegółowo opisać sprawę. Mianowicie o co tam chodzi ktoś te Bruk porwał i uwięził czy jak? Tam padało jakieś imię kogoś kto chciałby ich dopasc tam. Nie wiem czy to nie jakieś konfabulacje moje. Ja po prostu oglądałem pewne odcinki gdzie oni tam byli i Bruk tak rozpacząła że Ridge taki bohater ja uratował itd byłbym wdzięczny za szczegóły nie oglądam sprawy regularnie ale przyznam że epizodycznie czasem tak. Wtedy też i rozwaliło mi to konstrukcje:-D

moj najlepszy serjal ,a teraz sie patrzy glupio ,ze zly jestem

Gość Velociraptor
Ha ha:-D a pamiętacie dość dawno temu był taki odcinek jak w tym konkurencyjnym domu mody spectra była sesja zdjęciowa modelka miała pozowac w jakimś kostiumie z wężem boa czy pytonem przywiezionym z terrarium i ten wąż ja zaczął dusić i na pomoc rzucił się taki gość który chyba był tej Sally S jakimś przydupasem ten wąż im o mało nie urwał głów obojgu zdaje się uciekł i go szukali w studio.:-D faktycznie tam były wszystkie gatunki thriller horror sensacją:-D

Pamiętam :D Oglądałam to z babcią. Była tak przejęta, że nie pozwoliła mi się słowem odezwać :D

"piec kaflowy zawierający płonącego ridge'a forrestera " :D:D:D:D:D:D:D