Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co bedzie modne

przerwa w braniu tabletek

Polecane posty

Gość co bedzie modne

chce wziasc 7 dni wczesniej, kiedy nowe opakowanie wziasc,ile przerwa bedzie trwaa?

Gość brzydulkaMAW
nie czaje, mozesz jasniej?

Gość co bedzie modne
sorry,szybko pisałam i żle to ujełam chodzi mi o to że chciałabym przesunąć okres. chce wziaść o 7tabletek mniej niż zwykle, czyli tylko 14. kiedy wystąpi okres,kiedy wziąść następne opakowanie,ile bedzie trwała przerwa wtedy,bede zabezpieczona?

Gość jaja sobie robisz
to ja już rozumiem skąd się potem biorą takie historie: zaszłam pomimo tabletek...

Jesli chcesz nie miec okresu, to poprostu nie robisz 7- dniowej przerwy, a tabletek 21 musiż zażyć, bo jakies 14 cie w ogole nie zabezpiecza przed ciaza!!!! poprostu... jesz cale 21 tabl przez 21 dni i potem znowu zaczynasz nowe opakowanie, bez ani 1 dnia przerwy!! moze pojawic sie tylko lekkie plamienie w srodku cyklu, czyli gdzies w polowie opakowania, ale i tak radziłabym ci isc skonsultowac sie z lekarzem, to to przesuwanie okresu zależne jest tez od Twoich wynikow badan, ogolnego stanu zdrowia, rodzaju tabletek jakie zazywasz itp. Przeciez chodzi o to, aby dzidziusia nie byo :-)