Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinkrzak

Dobry kurs fryzjerki wrocław

Polecane posty

Gość marcinkrzak

Jeśli szukasz naprawdę dobrego kursu fryzjerskiego we Wrocławiu to polecę ci kurs w Europejskim Centrum Kształcenia Stylistów mają stronę www.ecks.pl Są świetni, jest ciężka orka, niektórzy dostają odcisków na dłoni ale naprawdę warto. Na początku się trochę wystraszyłem ale z perspektywy czasu uważam, że jak na praktyce dostanie się wycisk to póżniej człowiek nie ma problemu w codziennej pracy w salonie. Po prostu opierdzielając się na zajęciach niczego się nie nauczy. Nauczyciele mają duże umiejętności, wszyscy nauczyciele na codzień pracują w dobrych salonach fryzjerskich wieć mają pojęcie o pracy, jest tam nawet taki jeden co skończył studia fryzjerskie i uczy we wszystkich wrocławskich szkołach wiec ma bardzo duże pojęcie. Ale jak chcesz to przekonaj się sama, bo nie chcę Cię do niczego namawiać. Pozdrosy i cięzkiej orki :)))))

Gość Anq26
"jest tam nawet taki jeden co skończył studia fryzjerskie i uczy we wszystkich wrocławskich szkołach wiec ma bardzo duże pojęcie" i źle trzyma palec w nożyczkach....nie wspominając o tym, że trzyma je do góry nogami...:D I nie studia a podyplomówkę 1,5 roczną czyli mniej niż szkoła policealna. http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/3292000,35749,7221949.html?back=/wroclaw/1,35749,7222104,porzuci_cie_pracownik__kaza_ci_oddac_dotacje.html

Gość Anq26
A te odciski to pewnie od złego trzymania nożyczek:D Bo nie wiem od czego można we fryzjerstwie dostać odcisków...prawidłowo trzymany sprzęt nie uciska... Nieładnie to tak samemu się reklamować na forach w ten sposób:P Bo jak na reklamę zewnętrzną zbyt wazeliną zajeżdża...