Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewangeliczny Siewca

Ateiści! Oddajcie chwałę Panu bo biada wam oj biada

Polecane posty

Upór w złu, ciągłe sprzeciwianie się Duchowi Świętemu, który na różne sposoby pobudza nas do zmiany życia, jest bluźnieniem Mu, szydzeniem z Niego, prowadzącym do wiecznego potępienia To mówi Bóg: "Jeśli Mnie wybieracie i pragniecie iść za Mną, jesteście zbawieni. Jeśli jednak unikacie rozpoznania Mnie z powodu waszej zatwardziałości, upadniecie. Tam, dokąd idziecie, będzie męka bez końca. Muszę was wszystkich ostrzec: nie dlatego, że to nie zostało powiedziane wcześniej, ale dlatego, że jeśli ktokolwiek zbluźni przeciw Duchowi Świętemu, nigdy nie dostąpi przebaczenia. Takie jest Moje Prawo" Czystość serca jest konieczna, by poznać Boga. Bez niej człowiek pogrąża się w ciemnościach Oto Słowo Pana: "Pokój, Moje dziecko. Święty Duch Prawdy nigdy nie przestanie dawać świadectwa. Na nowo powiem wam: „Błogosławieni czystego serca, oni będą oglądać Boga.” Daję wzrok tym, którzy nie widzą, a mądrym i przebiegłym przeszkadzam wejść przez bramę poznania. Kiedy się wchodzi przez te drzwi, otrzymuje się światło i zrozumienie wszystkich Moich słów i równocześnie – uznanie Mojej Obecności... Lecz człowiek, który sam siebie otacza chwałą, pozostaje na zewnątrz, przed tymi drzwiami, pozostaje w ciemnościach. Ciało jest ciałem i będzie mieć wizję ciała, lecz temu, kto narodził się z Ducha, zostanie udzielony wzrok i będzie oglądał Boga." Prorok Vassula Ryden: http://www.voxdomini.com.pl/stow/pl.html

Bujaj się debilu... Już mi się nawet nie chce z tobą gadać

No proszę, jak nie trzeba to moderatorzy działają w ekspresowym tempie... :D

A co Cię obchodzą ateiści ? :O Żyj i daj żyć innym, bez tych fanatycznych kazań.

Gość Tajemnicza Dama
Goń się.

Heh dobre to jest jak ateista jezdzi po kosciele wiernych ksiezach to git ... ale jak ktos wierzacy zagrozi* to wielkie oburzenie ;P HIPOKRYCI :P

Może chociaż jeden ze stu przejrzy na oczy i odda Chwałę Panu. Będziecie zasypywani ostrzeżeniami, aby żaden z was później nie mówił że nikt mu nie powiedział o jego Wybawcy Stwórcy. Oddajcie Chwałę Panu a nie umrzecie na wieki!

Gość jakie to jest glupie
:O 1. jako wierzenie 2. jako prowokacja

Gość fsdfsd
a ja chce umrzec w spokoju . Nie prosilem sie na ten swiat i nie mam zamiaru isc do piekła czy nieba . Juz sam fakt ze sie urodzilem jest wbrew mojej woli .

Gość fsdfsd
ale dlatego, że jeśli ktokolwiek zbluźni przeciw Duchowi Świętemu, nigdy nie dostąpi przebaczenia patologiczna wiara oparta na zastraszaniu .

Gość gkgkfgjyfuyj
stary ale mnie wkurzasz, sio siac gdzie indziej

Gość gnomog
ZŁOTY PRZESTAN JUŻ!!!!!:O Zachowujesz sie gorzej niz niejeden ateista. Ten Twoj onanizm wpedzi wlasnie ciebie do piekla. Tyle w tej kwestii🖐️

Ateiści! Nie dość że nie wierzycie w naszego Stwórce to jeszcze panoszycie się z tym na prawo i lewo. I jak wy macie nie być potępieni jak siejecie tylko wątpliwości i zgorszenie. Sami nie wchodzicie Do Królestwa Niebieskiego i innym tam nie pozwalacie wejść.

Gość gkgkfgjyfuyj
Ehhhh szkoda slow

Gość nie cudzołóż nie cudzołóź
Ewang.Siewco ! I nie prowokuj bym musial pisac dobitniej

Gość gkgkfgjyfuyj
A ten dalej swoje, powoli mnie to bawic zaczyna

"Wielu z was widziało liczne znaki. Te znaki powinny być respektowane. To są znaki końca Czasów. Nie są to znaki końca świata, lecz znaki końca epoki. Jezus i Ja przygotowujemy was do wejścia w Erę Miłości i Pokoju, Nowych Niebios i Nowej Ziemi, co było wam przyobiecane od dawna. Błagam zatem o wasze nawrócenie, zanim nadejdzie Dzień oczyszczenia, bo czas nagli. Mówię wam, że zanim przeminie to pokolenie, spełni się wszystko, co powiedziałam wam przez Moje wybrane dusze od czasu Fatimy aż do dzisiejszego dnia." "Dziś nie udzielono zbyt wiele uwagi Moim Miłosiernym Nawoływaniom ani Moje ostrzeżenia nie zostały rozważone. Moja uczennico, Mój Powrót jest bliski. Wysłałem cię, żebyś ogłaszała Moje Słowa w tym świecie i żebyś mówiła w Moje Święte Imię, lecz wielu wciąż nie słucha. Godzina szatana dobiega końca, gdyż Mój tryumf jest bliski. To dlatego on trzyma tak wielu w niewoli, związanych przez odstępstwo, zniewolonych przez kłamstwo."

"Odwagi, umiłowani! Wiem, jak trudno żyć na pustkowiu, ale Koniec tych Czasów jest bliski. Wkrótce zstąpię was oczyścić. Ja, Pan, mówię wam z powagą, że zaskoczę was niespodziewanie, wylewając na was Moją Światłość. Moje Niebiosa poruszą ziemię, a wszyscy miłujący Mnie uwielbią Mnie, zginając kolana. Wielu przypomni sobie o Mnie i powróci do Mnie. Będzie to znane jako Wielkie Nawrócenie Kościoła. Ku Mojemu wielkiemu ubolewaniu będą jednak uparte dusze, które bluźniły Mojemu Świętemu Imieniu i które walczyły u boku Mojego przeciwnika. Te dusze jeszcze bardziej Mnie odrzucą. Kiedy to się stanie, szatan weźmie je i pociągnie za sobą w ogień Wieczny"