Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wojtek23261

facet sie odchudza . zapraszam otyłych facetów ktorzy mają już dosyć kilogramów

Polecane posty

Założenie kilku tematów nic Ci nie da :P Oj tu mężczyzn jest jak na lekarstwo :) Już prędzej trafisz na kobiety które chcę odchudzić swoich mężczyzn :) Ale nie zniechęcaj się :) Powodzenia :)

Neit szczerze myślałem że tamten nie został założony bo wyświetlił sie błąd..... . ale ok może ktoś sie znajdzie do towarzystwa.

Gość a ile ważysz
?

Gość 32432
ja bym cos zrzucił...

Gość 32432
172cm - 74kg

Gość a ile ważysz
zamiast zrzucać to zacznij pakować :)

Gość 32432
najpierw musze zrzucić ten brzuch z 74 do okolo 65 a później bym przypakował do 74... albo więcej..

Cóż, kafeteria czasem tak działa, że szkoda gadać, więc powielenie tematów może się zdarzyć :) Nie myślałeś o tym żeby poszukać wsparcia na jakimś bardziej "męskim" forum? Np na www.sfd.pl ? Bo tu najpopularniejsze są ekstremalne diety jakie tylko kobiety mogą znieść :D Nie to żebym zniechęcała :) Jeśli preferujesz styl: zdrowa rozsądna dieta+ ćwiczenia to mogę pomóc :)

pierwszy raz tak na prawde postanowiłem że musze schudnąć waże dużo bo w tej chwili 106 kilo przy wzroście 174. od poniedziałku stosuje diete proteinową i jak na razie jest -2 kilo. nie tylko facetów zapraszam do wspólnego odchudzania ale z tego co zwróciłem już uwage to wy kobiety macie bardzo dużo tematów na ten temat

Jak mówiłam babskie forum, sama baby prawie :) Faceci trafiają raz kiedyś i najczęściej nie na długo. Raczej "silnej męskiej ekipy" tu nie zbudujesz.

Gość donokamano
może ja podłączę.107 kg -184wzrostu