Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka1990

Film na youtube z okapem

Polecane posty

Gość Karolinka1990

Witam wszystkich, jestem na etapie zakupu okapu. Znalazłam w sieci taki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=h4w8TOpS1s8 Co o tym myślicie, czy to możliwe aby okap był tak mocny ?? Przyznam szczerze że nie znam marki GLOBALO i nie wiem na ile wierzyć w taki filmik Pozdrawiam koleżanki i czekam na wasze opinie karola

Gość mdk345
Witaj, Ja mogę potwierdzić że to prawda, Okap z filmiku to Magneri 60 mam taki zamontowany w mojej kuchni. Kupiłam w sklepie www.okapykuchenne.pl Motyw z blachą pokazuję na każdej imprezie domowej :) Zobacz w internecie firma GLOBALO ma jeszcze dużo innych modeli

Gość morelaaaaaaaaaaaaaaa
sztywne jak drut

quuurde rzeczywiście sztywny jak drut ten okap :-) A ciekawe czy np. jak mamuśka gotuje obiadek to czy może sobie tam dzieciaka odłożyć :-) ??? he he, tylko aby bobas nie wpadł do garnka bo będzie jak na tym filmie "Pachnidło" wryyyy pozdro.

Gość Ali-baba
Można napisać do autora filmów żeby to przetestował :) Gorzej jak dziecko wpadnie do garnka, wtedy to już nawet okap go nie wyciągnie :)) Pozdrawiam

Gość Kali-Ali
Mi ostatnio zdarzyło się odłożyć na okap o podobnej budowie garnek z gotującymi się ziemniakami. gdy zaczęły kipieć a nie miałam miejsca w kuchni to postanowiłam go właśnie na okapie :)

Gość malinka13
Ja wykorzystuję okap nie tylko do pochłaniania oparów ale także jako półkę na przyprawy których używa sie najczęściej

Gość siostra Borzenka
A ja siadam na okapie, rozchylam nogi a mój mi wtedy ... Okap wytrzymuje a ja...