Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje pomocy.

POMOCY- Jak zatuszowac blizny na slub???

Polecane posty

Gość potrzebuje pomocy.

Witam kobietki. Mam pytanie. W lecie dostałam jakiegos uczulenia i porobiły mi sie na przedramionach krostki które swedziały i potem zostały mi po nich takie małe plamki. Zastanawiam sie czy są jakies fluidy czy pudry do ciała które mogłyby to zatuszowac. Wiadomo ze w dniu slubu człowiek chce wyglądac jak najlepiej. A te kropeczki ciągną sie od łokcia w góre jakies 15cm, Ramiona są juz ok. Błagam jesli znacie jakies kosmetyki albo sposoby zeby cos z tym dziadostwem zrobic to piszcie.

Gość tak znamy
duzo czasu zostalo Ci do slubu? ja kiedys na blizny uzywalam masci cepan. smieszna nazwa i smierdzi cebula ale jest rewelacyjna. nawet na cellulit pomaga

Konsultowałaś się z dermatologiem? Nie ma szans żeby te blizny jakoś zeszły albo chociaż zjaśniały? Myślę, że dobrze dobrany podkład pomoże ci to zakryć. Udaj się do kogoś kto zajmuje się charakteryzacją np. teatralną albo filmową, tacy ludzie potrafią robić cuda i na pewno coś doradzą. :)

w jakims programie widziałam jak dziewczynie ukryli sporych rozmiarów tatuaż na plecach profesjonalnymi farbami do ciała bo na ślubie miała suknię z odkrytymi ramionami

tak znamy - o cepan jest świetny, tylko trzeba czasu na efekty. mi zniósł nawet rumienie po oparzeniu!

Gość kup sobie kamuflaż
z firmy Kryolan.

Gość do tak znamy
chyba chcialas napisac, ze pomaga na rozstepy. hehe. sama kiedys uzywalam go na rozstepy i faktycznie jest genialny. na blizny tez na pewno sie nada. a ze trzeba czasu to tez prawda wiec autorka powinna go zaczac stosowac jak najszybciej.

Gość potrzebuje pomocy.
Dzieki ze sie odezwałyscie:) Do slubu zostały mi niecałe 4 miesiące. Myslicie ze ta masc w takim czasie pomoze? Mam zamiar porozmawiac z moja makijarzystka ktora bedzie mnie malowała do slubu co moze mi zaproponowac jesli chodzi o te plamki. A czy ta masc jest dostepna bez recepty? Ile kosztuje?

Gość potrzebuje pomocy.
a jesli nie dam rady tego zwalczyc to faktycznie kupie sobie kamuflarz

W sytuacjach urodowych najlepiej spisuje się wizażystka. Efekty są wspaniałe. Można poczuć się wyjątkowo. Polecam wizaz.waw.pl . Zdecydowanie najlepsza wizażsytka!