Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężunio

To się nasila....

Polecane posty

Gość mężunio

Nie wiem dlaczego tak już jest, że kiedy jest się kawalerem ma się mniejsze powodzenie. Wiem to po sobie ponieważ od czasu wesela z moją kochaną po prostu nie mogę się opędzić od kobiet. Nagle zaczęły odzywać się stare znajome, na ulicy co chwilę uśmiecha się do mnie jakaś kobieta, ekspedientki w sklepach mnie zagadują. Nigdy wcześniej tak nie miałem, nie wyszalałem się w młodości i coraz bardziej nasila sie we mnie uczucie że nie będę wierny mojej żonie, że zacznę korzystać z możliwości. Wiem że to jest nie fair wobec niej ale co zrobić.... Po nocach śnią mi się inne mimo że seks z moja A. jest cudowny. Chyba zwariuje...

Gość zoneczkaaaaa

Gość poczułeś wiatr w żaglach
i nabrałeś pewności siebie, uświadomiłeś sobie swoją seksualność. W tym jest wyższość życia erotycznego starszych osób nad życiem erotycznym młodych, mimo ich pięknych i sprawnych ciał. To cenne. Zrobisz z tym, co zechcesz.

Gość jap
mężunio czuje że jestes babą i nigdy nie ruchałeś tylko byłas pierdolona

Gość mamuska28
Wsadz se huja miedzy drzwi i porzadnie nimi trzasnij! jaki Ty glupi i zalosny jestes. Kocham ja nie chce ale co mam zrobic? Rozbierz sie i ciuchow popilnuj!Wiecej roboty Ci zycze to glupoty od razu Ci wywieje

Gość hkjbo
ogarnij sie . . . moze to ty stales sie bardziej otwarty i zalotnie patrzysz na kobiety , za bardzo patrzysz im w oczy , one mysla ze je podrywasz i dlatego tak sie dzieje ... Zrob cos z tym chyba nie chcesz zdradzic zony, ona na to nie zasluguje

Gość mężunio
jap ty pewnie jesteś zapuszczoną babą której nikt nie rusza i dlatego masz problem z tym że inni mają lepiej bo gdyby było inaczej to może zrozumiał/a byś a nie od razu rzucał/a obelgami.

Gość mezunio
Wlasnie chce ja zdradzic bo lubie pieprzyc i lizac cipki szczegolnie takie tluste nie ogolone a te babki z rybnego wow na pewno jada szprotami na sama mysl juz mi fiutek stoi troche maly ale dam rade

Gość mężunio
Nie wiem powinienem z tym walczyć, wiem że na 100% nastąpi chwila kiedy zdradzę. Zaraz naskoczą na mnie ludzie przypominając mi przysięgę małżeńska ale mogę się założyć że mimo tego że nie zdradzali to i tak w jakiś inny sposób ją złamali...

Gość mamuska28
po co tu piszesz skoro jestes zdecydowany? A potem napiszesz zdradzilem zone zaluje,co mam robic? Ty jakis erotoman jestes?

Gość jap
mężunio walcz i tak jesteś ciotą jeżeli masz jaja,w co wątpie:) zamiast jebać żonę to ty siedzisz na :D

Gość mamuska28
Ty sie napalasz jak szczerbaty na suchara! A moze te wszystkie babki smieja sie z ciebie bo masz malego i ciota z ciebie? No ale dobra nie odbieram Ci marzen!

Gość mezunio
mamuska ty taka ostra jestes? Moze spotkamy sie gdzies na kawe?

Gość mężunio
piszę bo liczyłem że takie ograniczone pólmózgi(jap, mamuska) zaczną mi doradzać i obrażać i nie myliłem się. Niesamowite jacy ludzie potrafią być płytcy i bez wyobraźni. Jak stado bydła postępujący wedle wpojonych im przez rodziców i kościół zasad.

Gość mamuska28
Spierdalaj kretynie! Jebadelko pieprzone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mężunio
mamuska28 za niedługo będą się śmiać z ciebie że masz obwisłe cycki...

Gość jap
mężunio masz bujna wyobraźnie

Gość jap
ile twoja żona ma lat?

Gość mamuska28
Ales pojechal po nas! Strach sie bac!

Gość mamuska28
Juz sa

Gość mężunio
mamuska28 wcale sie nie wysilam żeby po was jechać, wystarczy że sama jesteś żałosna. Żona ma 24

Gość jap
uważam że raz zamoczyłeś i błyszczysz

Gość mamuska28
Skoro jestes smarkacz to tak cie traktujemy!

Gość jap
ile miałes kobiet ? to jest twoja jedyna i na więcej nie licz:)

To nas odroznia od zwierzat, ze mozemy kontrolowac swoje popedy. Jednak czesto mezczyzni udowadniaja (szczegolnie na tym forum), ze mozna ich postawic na rowni ze zwierzeciem... :o

Gość mamuska28
jap pewnie myslal ze mu jego kompleksy znikna a tu dupa blada!

Gość mężunio
ok prawda jest taka że to z nudów prowo. Fajnie było poczytać durne odpowiedzi niektórych użytkowników kafe . Jedyne co jeszcze mogę dodać to, to że mam na pewno lepsze życie od waszego drogi jap i mamusko28(chuj ci w zwisy). Na przyszłość więcej wyrozumiałości i mnie zawiści...

Gość smierdziel
jakby ludzi oceniac po tym forum, to okazaloby sie ze ludzie sa gorsi od zwierzat, bez wzgledu na plec z drugiej strony "dopoki nie odkrylem internetu, nie wiedizalem, ze jest tylu idiotow na swiecie"

Gość jap
mamuska28 moje kompleksy?