Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gygu776

Czy podczas karmienia piersia zawsze sie chudnie?

Polecane posty

Gość gygu776

I z jakich partii ciala?

Gość gość
zalezy..ja chudłam ekspresowo, ale miałam bardzo duzo ograniczeń- mały miał kolki, po miesiącu z 19 tu kg zostały mi 2:Dza to moja znajoma, której dziecku nic się nie działo po niczym nie schudła bardzo, poprostu coś tam spadło, ale dużo zostało, teraz po rocznym karmieniu odstawia i zaczyna jej spadackolejna znajoma przytyła w ciąży ponad 30 kilo, mała również ma kolki, ta znajoma nie może nic jesc, to co u mnie było.. efekt - po miesiącu zostało jej 5 kilo na plusie, czyli wg mnie jeśli trzymasz przy karmieniu lekkostrawną dietę(dużo, ale bardzo lekkiego jedzonka) to leeeecisz w dół

Gość gość
jakie partie ciała???? wszystkie!!;) hehhe no oprócz cycków rzecz jasna;)

na wiekszosc karmienie ma wplyw... druga srawa, ze macica lepiej sie obkurcza... wszystko zalezy od tego ile przytylas w ciazy... no a co do cyckow... to moje niestety zmalaly... no i trochę obwisły... ale pracuję nad tym...

Jak będziesz trzymać dietę lekkostrawną schudniesz szybko .

Gość maaajjjaaa
przytylam 26kg, wszystko spadlo w 3 m-ce przy karmieniu piersia dieta lekko strawna, no i niestety nie moglam odmowic sobie slodyczy czasem, ale i tak schudlam

Gość ja karmie i nie chudne

Chudnie się ogólnie,pod warunkiem że jemy normalnie a nie w nadmiarze(zwłaszcza słodycze),do tego fajnie brzuch się wstępuje bo podczas karmienia piersią kurczy się macica,dzięki temu wraca szybko do normalnych rozmiarów.

Gość ta co nie schudła
Ja nie schudłam a wręcz odwrotnie , od siedzenia w domu przybylo mi pare kilogramow. Za to kiedy wróciłam do pracy schudłam ekspresowo .... popracowałam 3 mies i na wychowawczy - wrociłam do lekkiej nadwagi. 58 kg przy 165 cm - na szczęście od kwietnia powracam do pracy więc nie będzie okazji sie obzerać :) Dziecko nie miało problemów z tolerancja składników pokarmu ...

Ja przytyłam 18kg, 3 miesiące po ciąży wróciłam do wagi sprzed, teraz jestem 8 miesiecy po ciązy, nadal karmię i waże już 8kg mniej niż przed ciążą, nie stosuję diety, jem na co mam ochotę

aha, przez pierwsze 3 miesiace tez stosowalam diete lekko starwna, bo bałam się, żeby mały nie miał kolek i baaardzo dużo wody piłam, ale to dlatego, ze było lato, gorąco i bardzo chciało sie pić.

Gość Agata2404
Ja odpowiem konkretnie - w moim przypadku chudnie się 2 kg miesięcznie, nie licząc tego co spadło ekspresowo zaraz po porodzie. Bez smażonego, tłustego, nabiał i słodycze w minimalnych ilościach. Nie wiem czy to dużo czy mało.

Gość gość
w ciazy przytyłam 8 kg, po wyjsciu ze szpitala wazyłam tyle co przed ciaza, po 2 mc karmienia miałam - 12 kg.... karmie juz 7 mc waga juz nie spada... najbardziej schudły mi nogi i twarz, brzuch zawsze miałam wystajacy i nadal mam:)) cycki rozmiarowo takie same choc troche nizej;)