Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁDDDDM

Dziewczyny 20-kilkuletnie, czy mogłybyście się związać z kimś minimalni młodszym

Polecane posty

Gość ŁDDDDM

? Czy np. dziewczyna z rocznika 86,87, 88 mogłaby związać się z kimś z '89?

Gość speczjalist
Moj narzeczony jest o 1,5 roku mlodszy ode mnie, ja mam 24 lata.

Gość speczjalist
aha jeszcze moja kolezanka ma chlopaka mlodszego o chyba ponad 2 lata(ona tez ma 24 lata)

Gość tak.

nie związałabym sie z młodszym choc znam małzenstwo ona 28 on 25 czy udane hm... facet pantoflarz :D

Kiedyś byłam przez ponad dwa lata z chłopakiem rocznikowo 2 lata młodszym. Dziś jestem ze starszym o 3 lata i twierdze, że nawet ten 3 lata starszy czasami wydaje się być mniej dojrzały odemnie:O Więc na dłuższa metę NIGDY! Choć znam tez parę parek, w których facet jest młodszy i jest im razem całkiem ok.

Gość FemmeK może ty potrzebujesz
drugiego taty?

Gość kittymitty
Jasne :-) Mam 24 lata,i jestem z mlodszym,i to wiecej niz jest mowa w temacie :-)

Gość Dawny pan i władca
kittymitty, a z o ile młodszym? :classic_cool:

Podobno dojrzałość nie jest funkcją wieku i na starość te granice pewnie i tak się zatrą, ale jak dla mnie facet kilka lat młodszy to wciąż jeszcze chłopiec. Jestem pewna, że z kimś takim mogłaby połączyć namiętność, pewnie jakaś fascynacja, ale w tym momencie raczej nie żadne stabilne uczucie z wizją przyszłości:) Chociaż to pewnie zależy od człowieka. Mi nigdy nie udało się związać z człowiekiem, który byłby mniej niż 5 lat ode mnie starszy.

chcialem poznac wasza opinie o homoseksualizmie i uczuciach zwiazanych z takimi zwiazkami mesko meskimi :)

Gość kittymitty
Ma 18 lat :)

Tez się zastanawiałam nad tym czy przypadkiem wybierając partnera nie szukam kogoś kto dałby mi poczucie bezpieczeństwa, jakiego nie dał mi mój ojciec w przeszłości. Miałam partnerów też 6 lat starszych i to był max, bardzo dobrze się z nimi czułam, niestety nie wyszło ale tutaj nie chodziło o róznice wieku.

Gość aaalllaaa
ja miałam młodszego o 2 lata, i byliśmy razem przez 2 lata. niczym się nie różnił od facetów starszych. teraz jestem z 3 lata młodszym ale już czuję różnicę wieku, troszkę inaczej myśli i ma inne priorytety jak ja, ale ogólnie jest ok. jesteśmy razem ponad rok.