Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drarka

Przyjeżdża do mnie do/po pracy zawsze niechlujny...

Polecane posty

Gość drarka

Spodnie zawsze w błocie. Nie uprane. Bluza sprzed 2 tygodni,już nieświeżo pachnąca,ale dalej nosi. Żałoba za paznokciami. Facet mieszka sam. Może to jest przyczyną tego,że w ogóle nie dba o siebie... Uprzedzam,nie jesteśmy parą,ale mamy się ku sobie. Znamy się pół roku.

Gdyby mu zależało na Waszej znajomości, myślę, że glancował by sie przed każdym przyjazdem do Ciebie.

Gość drarka
Femme-jemu własnie bardzo zależy. Tylko mnie już jakoś odpycha. Wczoraj napisałam mu smsa takiego na odczepnego,to dostałam,że on usiedzieć nie może,że nie podda się tak łatwo,że chyba się we mnie zakochał itd. Oczekuje ode mnie buziaków,ale jakoś nie mogę się przemóc...

Gość po pierwsze
przyjeżdża po pracy - jedyne jego wytłumaczenie, poza tym jest brudasem. Niestety pełno takich na świecie - mam koleżankę, która się z taki związała (kolega z grupy). nie pracuje, a śmierdzi, też niedomyty na zajęcia przychodzi. fuj. jak ci zależy to mu powiedz, jak nie to się pozbądź brudasiska

Gość osobiscie uwazam
zebys powiedziała mu zeby sie umył bo syfu nie lubisz.

... A on czasem na budowie nie pracuje albo jako fizyczny... zapier samochodem zeby Cie odebrac rzucajac wszystko a Ciebie irytuja brudne spodnie ... panienko z urzedu ;/

Zamiast marudzić zrób coś z Tym. Mężczyźni to duże dzieci bez kobiety to wyglądają jak sieroty. Napisz mu, że gdyby przyszedł w białej wyprasowanej koszuli z kwiatami to byś się z nim umówiła ;)

Przyjeżdża do mnie do/po pracy zawsze niechlujny..." ciesz sie że w ogóle przyjeżdża :D Masz faceta ? To akceptuj go takim jakim jest Nie jedna panna ci zazdrości :P

Gość drarka
Słuchajcie,facet prowadzi z ojcem firmę.Musi załatwiać sprawy,jeździć. ZNiekiedy sam coś zrobić,zamontować. Chciałabym,żeby przyjechał albo spotkał się ze mną i wygladał estetycznie. Ścięte włosy (teraz ma takie niechlujne,długie,bo stwierdził,że jest zima),jakaś fajna koszulka i jeansy. Czy ja dużo wymagam? Nie wiem,jak mu to powiedzieć...

No jasne bo pierdzielic na forum latwo zeby pol Polski sluchalo ale swojemu mezczyznie wielka trudnosc ;/ swiat stanal na glowie hehe

Gość drarka
Ale my nie jesteśmy razem.... Jeszcze... Cały czas go stopuję. Chciałabym,żeby jakoś się zorientował. On na wieczorne wyjścia z naszymi znajomymi też tak wygląda...

To powiedz ze na zakupy idziecie... poswiec sie i w sklepie wybierz mu jeansy komentujac ze w tych czystych troche lepiej wygladac bedzie :P

Gość drarka
Przeciez mu nie powiem,że śmierdzi i wyglada,jak niechluj. I "pierdzielę" na tym forum,bo może któraś miała to samo i jakoś między wierszami zwróciła uwagę...

Gość drarka
Własnie,że byliśmy na zakupach. Nawet kupiłam mu 2 koszulki. Sam powiedział,że mu się podobają,tylko,że ... nie nosi żadnych nowych rzeczy...

A Ty jestes taka tepa ... ze musisz miec to "mieczy wierszami" podane na tacy... jeszcze sobie wydrukuj i na pamiec wykuj zeby pozniej mu ni z gruszki ni z pietruszki zacytowac ;P Ogarnij sie kobieto.

Gość drarka
Family man-żeby to było takie proste :(

Gość drarka
"Szubrawiec"-forum nie jest po to,zeby wyzywac kogoś,a kto robi to,wiedząc,że jest anonimowy,najzwyczajniej w świecie ma kompleksy i w ten sposób daje nim upust,więc radzę,żebyś to Ty się ogarnął...

Gość drarka
Regres-marnie szukasz prowokacji tam,gdzie jej nie ma.

Skoro mi obcej osobie mozesz zwrocic uwage to ja do uja nie rozumiem dlaczego facetowi z ktorym sie spotykasz x czasu nie potrafisz :) dolujecie mnie.... z rana ;)

Jak się nie posłucha...Mi tam jak się dziewczyna podobała to starałem się jakoś lepiej wyglądać (w miarę możliwości swoich)

Regres-marnie szukasz prowokacji tam,gdzie jej nie ma." to co ? mam napisać o twojej infantylności ? :P

Gość drarka
Dlaczego? Zalezy mi na jego osobie i dlatego nie potrafię ot tak wygarnąć :)

Gość po pierwsze nie ma
sie co cieszyć z niedomytego faceta. po drugie - jak sie teraz nie zmieni, to późneij może byc tylko gorze. Po trzecie - macie sie ku sobie, a ty go nie akceptujesz... coś nie rozumiem... Jak możecie sie mieć ku sobie, skoro on cie odrzuca? Daruj sobie takiego faceta, albo powiedz mu prosto z mostu, żeby zadbał o siebie.

Gość drarka
Family man-bo każdy człowiek powinien tak robić. Tu niepotrzebne są duże pieniądze...