Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytytuti

Typowy przykład ze wyglad u faceta jest mniej wazny

Polecane posty

Gość ytytuti

Zastanawiam sie nad fenomenem takiego gościa.Zagadalmniej na portalu portalu randkowym normalnie patrzac na zdjecie bym mu nie odpisała ale zagadał w taki sposob odrazu zaproponował ze zadzwoni(nie bal sie pewny siebie itp,nie pisal durnych smsków,czy meili nie rzucal "anołkami"sloneczkami,zdawał sie byc taki pewny siebie"Wyglad ryzawy prawie brak brwi blady nic specjalnego po kolejnym spotkaniu okazało sie tez ze ma bielactwo(niezaawansowane ale jednak)Dla mnie wiele miesiecy był najpiekniejszy mnajwspanialszy,biegalo za mne wtady dwoch przystojnych brunetów. Po jakims czasie moja milosc zaczel zachowywac sie dziwnie,z usmiechem i pewnoscia siebie opowiadalo o tym ile to lasek do niego po rozstaniach wiele tlat wydzwania i placze mu w słuchawke ile to kobiet dalo by wiele aby sie znim przespać..Myslalam ze zakompleksiony(jako dziecko mial straszna nadwage)i ze sciemnia.Potem byłam swiatkiem jego rozmów zimi i dotarlodo nie ze to prawda.Gosc ial jednak obsesje na punkcie kłamstwa i zdrad wkrecał sobie ze bede mu neiwierna ze mi nie ufa(nie majac ku temu podstaw)pozatym nie nadawalam sie na żóne bo on szukał partnerki idealnej.Zostawil mnie i za tydzien mial juz inna..Po dwoch miesiacach ta inna sutne minki na gg(dziewczyna bardzo ładna)smutne podpisy pod zdjeciami na nk...Potem mial znowu inna tez łądna mloda i szczupla doslownie to samo przezywala dramt.Ja tez przeżywalam kochalam go bardzo mial cos w sobie

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
W dwa tygodnie się zakochałaś :O

Gość Meelygion
ja mam 1metr 30cm ,naleze do klubu niskich, mam wianek i 31 lat chcialabys za mnie wyjsc za maz?:(

Gość ytytuti
Te laski przez wiele miesiecy z tego co wiem od osób trzecich o nim mowia i nie mogą zapomnieć.Dodam ze mimoz e ja tez nie moge zapomniec mimo ze to jzu nie jest taka milosc jak kiedys.Zastanawiam sie co jest takiego wtym człowieku dodam tez ze momentami bardzo wulgarny jego pewnosc siebie graniczyla z narcystycznym zaburzeniem osobowosci..sprawial wrażenie prymitywnego,umniejszal obrażal...Ale nieraz był mily szalony spontaniczny z fajnymi pomysłami.Na poczatku zwiazków podobno zawsze idealny po jakims czasie zaczynalo sie piekielo obrazanie ublizanie umniejszanie wartości

Gość ytytuti
gdzie napisaaml ze dwa tygodnie?

Gość hehehhehehhe
mnie sie bardzo podoba Putin ajest niski ma wsobie cos Meelygion-nie chciałabym bo sprawiasz wrażenie zakompleksionego rozmazanego gościa i takie gadki są odpychające facet ma byc pewny siebie a nie zakompleksiona dupa

Gość zaden fenomen
dowód tego że baby to idiotki:O

Gość żniwiarz
to ztobą cos jest nie tak jak z takim palantem byłaś i na dotatek jeszcze cos do niego czujesz. Sama piszesz ze cham ze to ze tamto i kochasz - cos z psycza masz ten teges.

Gość ytytuti
Wiem na początku myślałam ze ze mna coś nie tak.Ale jak poznałam historie innych jego byłych i dziewczyn po mnie to dotarło do mnie że każda która go pozna ma to samo!

Gość atym panem t

Gość ytytuti
to nie jest prowokacja.Naprade dziwie sie swojej reakcji i temu wszystkiemu zawsze byłąm bardzo wymagajaca i co do wygladu i zachowania osobowości.Przeraża mnie to że nie mam nad tym kontroli że kiedys moge zakochac sie wkims takim i ten ktos bedzie mnie chciał i zmarnuje sobie życie.

Gość akim palante

Gość akim palante

Gość mormalnie wiekopomne odkrycie
Nie wiem czy wiesz, ale są i takie przypadki kobiet. Niby brzydkie, a jednak mają w sobie to "coś" i odpędzić sie od facetów nie potrafią. Więc nie jest to dowód na to, że wygląd się u faceta nie liczy, ale na to, że nawet pomimo braku fizycznej atrakcyjności można mieć powodzenie. Bo nie wygląd jest najważniejszy w sztuce flirtu i uwodzenia. Co najwyżej może pomóc, ale nie musi. Tak jak brak urody moze szkodzić, ale nie musi. U obojga płci. Z choinki się urwałaś ? Ile masz lat, ćwoczyco ?

Gość TH is IT
Gdzie jest dowod w postaci zdjecia

Gość TH is IT
Mam 27 lat i 9 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość TH is IT
9 miesięcy i 3 dni.

Gość dr Ala Kuntz-Platz
Tylko idiotki i kretynki szukają faceta przez internet! Tam jest sam odrzut i zdjęcia dają tandetne!

Gość TH is IT
Dlatego ja nie szukam przez net