Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaska552

jaki typ kobiety najbardziej podoba sie facetom?

Polecane posty

Gość nastolatek 16
lubię murzyńskie pupcie

Gość Ola343456
Ha ha ale wymagania , a moze Jennifer lopez

Obcisłe jeansy w ogóle nie kręcą. Obfitą pupę warto podkreślać mniej inwazyjnym materiałem (a nawet jego brakiem). Włosy zdecydowanie długie, a makijaż raczej dostosowany do urody, a nie ją kształtujący...

Gość gość
faceci ( podobnie kobiety ;) ) są różni i każdemu podoba się /lubi coś innego dla Niego ja jestem ;) a On dla mnie ;) i jest miło nawet bardzo

Gość gość
kolejny bezsensowny temat... ilu facetów tyle gustów...też nie ma co sie kierować swoim gustem bo ktoś może gustować w wysokich blondynach a zakochać sie w drobnej brunetce.

zeby nie pyskowala za duzo i chciala sie rznąć zawsze zeby łykala kiedy zechce zeby nie zadawala pytan bez sensu zeby z niej zawsze cieklo, kiedy na mnie spojrzy zeby miala duzo fajnych kolezanek podobnych do siebie

Gość alaska99
Makijaż lekki. Kobiety też j preferują naturalny wygląd. Nie sztuką jest nałożyć na siebie grubą warstwę podkładu, czy usta wymalować czerwoną szminką. Skromniej znaczy zazwyczaj lepiej. Moją codzienna podstawą jest maskara maybelline.pl/Produkty-do-makijazu/oczy/maskary/volume-express-colossal-smoky-eyes.aspx, jasny podkład i puder w kamieniu dla zmatowienia.

Gość gość
Naga kobieta najbardziej nam się podoba.