Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi oj smutno buuuu

Kazalibyście dziewczynie którą kochacie wychodzić z domu jak pada śnieg??

Polecane posty

Gość smutno mi oj smutno buuuu

moj chlopak chce żebym przyjechała bo teraz moja kolej on byl u mnie z 10 razy no i ja wiem że moja kolej ale śnieg :( zimno chryja, jeszcze mam całą czerwona opuchnieta twarz palec posiepanyt ;( co robic???

Gość straaszne
ksiezniczce raz dupska sie ruszyc nie chce?

Gość chusteczka velvet
rany boskie, rusz dupsko i jedz do niego........ korona ci z glowy nie spadnie i tak jej zreszta nie masz

To zależy. Czy on przemieszcza się autobusem? Bo jeśli jest tak, że on wsiada w samochód i go pogoda nie interesuje z racji ogrzewania, a Ty miałabyś np. trzy przesiadki z tramwaju na autobus, to możesz go chyba poprosić, by wpadł znowu;) Ale jeśli podróżujecie tym samym środkiem lokomocji, to nie rozumiem, o co Ci chodzi.

Gość moskala
Co to jest "palec posiepanyt" ?? :P Oj nie jest tak zimno, ja jadę do pracy codziennie przed 7 godzinę dojeżdżam i żyję, to rusz się raz zrób mu przyjemność, zawsze to on ma przyjeżdżać? nie przesadzaj. daleko masz do niego?

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
co za ksiezniczka z Ciebie, rany :D rusz leniwa dupe i jedz do niego

hm.... jak śnieg pada nie wychodzisz do pracy , do sklepu itp ? nie rób z siebie hrabiny czy ofiary zimno coś tam z palcem :O

Na jego miejscu zerwałbym z tobą,śnieg jest przeszkodą w dotarciu do ukochanego? ... www.tnij.org/nokautlaptop

Gość księzniczkanaziarnku
na ziarnku grochu sie znalazła ja potrafilam rzucic wszystko i pojechac do niego 400 km :O , a ty sie zastanwiasz nie wiem nad czym , bo co bo jak facet to on musi chodzic za toba, tobie przejscie paru krokow to tragedia, jezdzilam w zimie tez na dzien, dwa nawet

Gość Bella Cullen
Niby macie rację..ale;) Są kobietki co są delikatne..wrażliwe..nawet na śnieg, mróz.. a facet? Ma krzepę więcej wytrzyma od kruchej kobietki:) więc ja autorkę rozumiem:)

delikatne , wrażliwe są ale rozumiem że jak zima czy silny wiatr to ty od pażdziernika do kwietnia siedzisz w domu ??

Są kobietki co są delikatne..wrażliwe..nawet na śnieg, mróz.. a facet? Ma krzepę więcej wytrzyma od kruchej kobietki" ale nie którym lecieć na solarkę na drugi kraniec miasta ( bo tam za minute jest 0,80 gr) w mrozie ( - 23 stp ) to nie przeszkadza :D

Gość hej jest tu któryś
miłość wymaga poświęceń

Gość walleryja
Ile ty tego śniegu masz, metr? Że to taka mordęga? Ubierz się ciepło, ciepła kurtka, czapa, szlik, rękawiczki, rajstopy,tłusty krem na twarz i wio. Co z ciebie taka mimoza? A jak nie chcesz, bo ci tak bardzo zimno - to powiedz chłopakowi, że ci zimno i przyjedziesz jak sie ociepli. Takie wyjscie też jest. A dzis sie po prostu nie zobaczycie

Gość
jedno pytanie ... skąd biorą się tak głupie kobiety ?? pytam asekuracyjnie gdyż będe owe miejsce omijac szerokim łukiem :D

Kurwa to całą zimę w domu siedzisz :-0? Ja jebie,ja jak kiedys spotykałam sie z moim chłopakiem(byłym),to nawet przez myśl mi nie przeszło,że nie pojadę do niego bo pada śnieg i jest zimno :-0 Ostatnio tez był mróz jak cholera,wiało ,że łeb chciało urwać a do tego sypał śnieg i jakoś nie smęciłam,że nie przyjadę,nawet mi to przez myśl nie przeszło,bo chciałam sie z nim zobaczyc(a to nawet nie jest mój chłopak)I do tego była 23,wrócił dopiero ze służby.A ty ze swoim podejsciem to daleko nie zajdziesz:-0 Ubierz sie ciepło i jedz jeśli cie poprosił, nie rób z siebie księżniczki!!! Kurwa niektóre dziewuchy to za grosz rozumu nie mają :-0

z tego rozpędu dwa razy napisałam,że nawet mi to przez myśl nie przeszło :P (ale taka prawda,nie przeszło hehe:P)

Gość
możesz sie pozalić :D tylko nie płacz ... aż tak empatii udawac nie potrafię :P powiedz kto Ci krzywdę wyrządził ??? dojedziemy go :P

to znaczy przepraszam ze jak zaczyna być zimno, wietrznie i pada śnieg/deszcz to nie wychodzicie z domu? czyli co, od listopada do marca dobrowolny areszt domowy??

Gość
alez mój drogi !! docen te nienawiść ! ja cięzko pracuję na kafe aby sobie na to zasłużyć a Ty pozycje juz masz wyrobioną :P Poza tym lepiej budzić skrajne emocje niż ... nie budzić wcale :D

Gość
jak juz podszyw to mógly byc bardziej wiarygodny ! trzymaj poziom :P

Ja jestem prawdziwym gejem :( Wyzywaja mnie od podszywow. Moze redaktor chce zeby mu sie wystawic i dlatego zazdrosny kasuje mnie zeby nikt do mnie nie pisal??:(:(

Skasowali mnie po raz enty ale nie poddam sie, wlasnie przyszedl pracownik mopsu iiiiii mam pączka,wczorajszego i nadgryziony lekko co prawda,ale zawsze to pączek :D