Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yokoo11

Ona Bi szuka JeJ

Polecane posty

Gość yokoo11

Szukam Kochanki, szukam czułosci, szukam kobiety ktora szuka tego co ja. Szukam Kochanki Przyjaciolki.... do milych spotkan z czułoscią i pieszczotami. Mam 38 lat, jestem Bi, i jestem z Torunia.

Gość yokoo11
Moj anons jest jasny!!! Szukam Kochanki przyjacioki. Dotyczt TYLKO KOBIET zainteresowanych takim ukladem.

Gość nastolatek 16
doniosę ojcu Tadeuszowi, zobaczysz

Gość yokoo11
Poszukiwana kochanka przyjaciółka. Szukam kobiety bi albo les do czułych spotkań

Gość Mellyygion
szukam kochanka do seksu jestem31letnim gejem, urodzilem sie w Hajnówce mellygion@tlen.pl

Gość yokoo11
Ale chyba nie odpowiadasz na moj anons:):):):) Szukam Kochanki, szukam czułosci, szukam kobiety ktora szuka tego co ja. Szukam Kochanki Przyjaciolki.... do milych spotkan z czułoscią i pieszczotami. Mam 38 lat, jestem Bi, i jestem z Torunia

Gość yokoo11
Facet, z toba sie nie umowie wiec moze zajmij sie czyms, moze umyj okna:):) Ten anons ciebie nie dotyczy wiec daruj sobie takie odzywki!!! Szukam Kochanki, szukam czułosci, szukam kobiety ktora szuka tego co ja. Szukam Kochanki Przyjaciolki.... do milych spotkan z czułoscią i pieszczotami. Mam 38 lat, jestem Bi, i jestem z Torunia

Gość yokoo11
Szukam Kochanki, szukam czułosci, szukam kobiety ktora szuka tego co ja. Szukam Kochanki Przyjaciolki.... do milych spotkan z czułoscią i pieszczotami. Mam 38 lat, jestem Bi, i jestem z Torunia.

Gość yokoo11
Szukam miedzy 22 a 55. Napisz do mnie :)

kotus - ja nie umawiam sie z byle badziewiem ani chlopcami podajacymi sie za 38 "bi". nie jestem zaiteresowany nawiazaniem z toba kontaktu. raczej nabijam sie z marnej prowokacji ;)i twojego kretyznizmu

Gość yokoo11
Facet, nie masz szasns zeby sie ze mna umowic:):) Z malolatami sie nie umawiam:):) Wiec daj juz sobie spokuj i moze pomoz rodzicom w myciu okien:) Szukam Kochanki, szukam czułosci, szukam kobiety ktora szuka tego co ja. Szukam Kochanki Przyjaciolki.... do milych spotkan z czułoscią i pieszczotami. Mam 38 lat, jestem Bi, i jestem z Torunia.

oswiadczenie: nie mam najmniejszego zamiaru sie z toba spotykac :) powtorzyc ?:) nie interesujesz mnie ani na plaszczyznie intelektualnej ani seksualnej czy tez innej :P papapa :)

Gość yokoo11
Chlopaczku!!! NIE MASZ ZADNYCH SZANS!!! Wiec zajmij sie moze czyms innym niz namawianiem mnie. Jestes za mlody!!! Jak juz to wolalabym męższczyzne niz malolata w krótkich majtkach!!! Teraz szukam zupelnie kogos innego!! Szukam Kochanki, szukam czułosci, szukam kobiety ktora szuka tego co ja. Szukam Kochanki Przyjaciolki.... do milych spotkan z czułoscią i pieszczotami. Mam 38 lat, jestem Bi, i jestem z Torunia.

Gość AMG
Jesteś z Torunia mówisz? To jesteś w takim razie niepewna

Gość yokoo11
Pewne jest tylko to ze mnostwo facetow jest troche debilnych skoro odpowiada na anons który ich nie dotyczy:):):) Szukam Kochanki, szukam czułosci, szukam kobiety ktora szuka tego co ja. Szukam Kochanki Przyjaciolki.... do milych spotkan z czułoscią i pieszczotami. Mam 38 lat, jestem Bi, i jestem z Torunia.

Gość AMG
I pewne to, że i Ty jesteż debilką skoro szukasz babki na tak ogólnym forum tym bardziej, że to nie jest forum ogłoszeń towarzyskich.

Gość Kasia toruń
Jestem bi i jestem z torunia. Tylko że mam 17 lat.

yokoo - czy w swoim zadufaniu dostrzeglas(dostrzegles), ze ja nie mam zamiaru cie "podrywac" ? ;) wiec powtorze - nie interesujesz mnie. czy nadal uwazasz, ze moje kpiny z ciebie to objaw uwielbienia :P

Gość yokoo11
Chlopaczku, a na dodatek malo ze jestes debliny to analfabeta. NIE UMOWIE SIE Z TOBĄ!!! JESTES ZA MLODY I ZA DEBILNY!!!! kasia torun, przykro mi ale jestes troche za mloda:(:( Szukam Kochanki, szukam czułosci, szukam kobiety ktora szuka tego co ja. Szukam Kochanki Przyjaciolki.... do milych spotkan z czułoscią i pieszczotami. Mam 38 lat, jestem Bi, i jestem z Torunia

ostatni raz ci pisze idiotko - nie jestem toba zainteresowany:) a ty uparcie twierdzisz, ze ja mam ochote niezmierna sie z toba umowic :) oj masz ty porabane pod berecikiem rowno :P

Gość AMG
Racja za młoda 17 dla Ciebie to taka ok 60 pasawałaby?

Gość yokoo11
nie-normalny mazowsze, tobie cos jest:) Idz moze do seksuologa, moze da ci jakas rade:):) NIE UMOWIE SIE Z TOBĄ!!! JESTES ZA DBILNY!!!! I dalej szukam Kochanki Przyjaciolki....

Gość AMG
I zrobisz mu przysługę, że sie nie umówisz z nim idiotko. Szukaj dalej. Powodzenia

Gość yokoo11
AMG -tez Idioto!!! - Wlasnie szukm dalej:):):):) Szukam kochanki przyjaciolki.

Gość AMG
Jak miło, przyjęłaś mnie do swojego klubu ja pierdziu jaki zaszczyt mnie kopnął. Z Twoim podejściem to wyrwiesz co najwyżej sztachete z płotu

Gość yokoo11