theriver 0 Napisano Luty 11, 2010 Od miesiąca biorę tabletki antykoncepcyjne Qlaira. I nie dostałam miesiączki, niby jest napisane w ulotce, ze moze się to zdarzyć. Któraś z was może miała tak jak ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nizej podpisana Napisano Luty 11, 2010 Kochana, ja po pierwszym opakowaniu tez nie dostałam. Było w ulotce, że tak moze sie zdarzyc i zeby zaczac nastepne opakowanie. Po drugim opakowaniu tez nie dostałam okresu, wiec gin kazał mi odstawic. Błona macicy była na tyle obkurczona ze nawet nie miało sie co złuszczac. Odstawiłam, czekam juz 3 tydzien a okresu nadal brak:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theriver 0 Napisano Luty 11, 2010 No ja skoncze drugie opakowanie i mam nadzieje,ze okres jednak sie pojawi. jak nie to napewno tez sie wybiore do ginekologa. Bo w ciazy nie powinnam byc, zadnej nie pominelam, nie mialam sensacji zoladkowych ani nie bralam innych leków. Ale to i tak jest jakis dyskonfort.. jednak jak sie jest przyzwyczajonym do okresu rowno co 28 dni;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach