Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggjjgjgjf

kwestionariusz pomóżcie wypełnic

Polecane posty

Gość ggjjgjgjf

mam 4 pytania Jakie cechy współpracowników ceni Pani / Pan najbardziej? A jakich cech współpracowników Pani / Pan nie akceptuje? Jaki styl zarządzania firmą Pani / Pan ceni? A jaki styl zarządzania firmą Pani / Panu nie odpowiada? pomożcie ! ! !

Gość katharrennnkaaass
a skad my mamy wiedziec co ty o tym sadzisz? nie umiesz kobieto odpowiadac na pytania? co za debilkaa boze jacy ludzie teraz sa tepi

Gość yyyyyyyyyyyasgasgafgaf
Jakie cechy współpracowników ceni Pani / Pan najbardziej? -otwartość, komunikatywność, obowiązkowośc A jakich cech współpracowników Pani / Pan nie akceptuje? -spóźnialstwo, nietermionowość

a o stylach zarzadzania sobie wygooglaj

Gość ggjjgjgjf
ja nie wiem o co chodzi z tymi stylami

a o stylach zarządzaia sobie wygooglaj

Gość katharrennnkaaass
no jaki styl? ja na rozmowie kwalfikacyjnej powiedzialam cos w tym stylu ale napisze ci to co powinnas umiescic "Z pewnością zidentyfikowałeś swój styl kierowania dokonując własnej samooceny. Możesz powiedzieć o tym, jak ustalasz cele i jak angażujesz ludzi w ich osiąganie. Opisz również techniki, których lubisz używać, by wyzwolić z ludzi to co najlepsze, używając najbardziej odpowiedniego stylu kierowania w określonej sytuacji. Zdobyte informacje mogły wskazywać, który ze stylów – bardziej współpracujący, czy autorytarny – firma ceni. Jeżeli nie znasz dominującego w firmie stylu, dostosuj swoje wypowiedzi do sytuacji i odnoś do przykładów Twoich osiągnięć"

Gość Madziunia madrunia
style zarzania to dla mnie -nieingerujacy - demokratyczny - autokratyczny -rzeczywisty - partycypialny zgadzasz sie ze mna??