Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna_sz.

szukam partnera- pomożecie?

Polecane posty

Gość justyna_sz.

Witam wszystkich, jestem dość zdesperowaną kobietą. Zaliczam się do klasy średniej, może nawet już wyższej?:) Pracuję jako konsultantka, niby wszystko super z tym, że... już prawie 2 lata jestem sama! W swojej desperacji zaczęłam nawet zastanawiać się czy nie zacząć szukać w Internecie. Tylko jest tutaj jeden problem. Wszystkie te portale jak sympatia.pl, czy inne podobne to raczej dla smarkaczy jest. Ktoś z was może słyszał o takim portalu, no powiedzmy randkowym (może matrymonialnym), ale tak na poważnie? A może to jest jakaś nisza, którą warto wypełnić, zakładając go?:)

a Ty sama tak sie zaliczylas do tej klasy no powiedzmy wyzszej?Nie wiem jakimi kryteriami sie kierujesz czy pensja, ktora dzis konsultantka ma a jutro konsultantce mowimy do widzenia ,czy iloscia butow, kostiumow w szafie? Ciekawa jestem twojego myslenia.Moze to, ze jestes sama spowodowane jest twoja klasyfikacja w herarchi spolecznej.Dla takiej damy to tylko biuro matrymonialne z gornej polki.

Gość justyna_sz.
Może i faktycznie jest spora rozpiętość wiekowa, jednak wydaje mi się, że osoby tam zalogowane szukają raczej krótkiej przygody, a nie partnera na dłużej. Mogę się mylić, ale przez jakiś czas tam byłam i nie znalazłam ciekawych osób. Nie chcę oczywiście nikogo obrażać, tylko wyrażam moje zdanie:) Mam teraz porównanie np. z mydwoje i wygląda to zupełnie inaczej. Płacę abonament, na wstępie wypełniam poważny test osobowości, mogę sobie zaznaczyć, że szukam np. osób, które chcą mieć dzieci lub są jakiegoś wyznania. Widać, że to trochę inna półka. Właśnie w tym kierunku bym szukała, stąd moje pytanie do Was:) Odnośnie posta Elene50- czemu na mnie naskakujesz? Przecież nie powiedziałam nic złego. Chodzi mi o średnią/wyższą klasę pod względem wykształcenia, może poziomu życia. Nie chcę się wywyższać, jeśli tak to zrozumiałaś, to przykro mi.

Gość do panienek fatalne zauroczeni
moja znajoma znalazłam faceta w inter. jest super facet

Gość no przyznasz ze cos
z Toba jest cos nie hallo , jak jestes w takiej desperacji.Dla mnie tez jestes nadeta desparatka z mniemaniem o sobie ze cho cho.

Może po prostu przyłączaj sie do dyskusji i tematów innych ludzi i poznawaj ich w ten sposób zamiast tak desperować?Na szybko nawet dzieci się nie robi:))

Gość wredny i niski
idealne forum dla ciebie - fotka.pl

Gość levuuus
>> Witam wszystkich, jestem dość zdesperowaną kobietą. Zaliczam się do klasy średniej, może nawet już wyższej? klasa wyższa? a co, jeszcze mamy spoleczenstwo klasowe? :D obudz sie panienko, jestes nie chcianą przez nikogo, zdesperowaną starą panną, a nie żadna "klasą wyższą" :D

Gość zdesperowana 24latka
przyłaczam sie z Toba do poszukiwan!!!!!!

Gość taaa związek lesbijski

Gość justyna_sz.
Hmm, nie bardzo rozumiem agresję wobec mnie Jeśli chodzi o tą klasę wyższą itp.. Po co tak na mnie naskakujecie, jest ogólnie przyjęte, że mówi się, że ktoś jest z klasy średniej czy wyższej, tak samo jak grupami docelowymi jakiejś kampanii mogą być ludzie z klasy wyższej bądź średniej. Napisałam tak tylko, żeby jakoś przybliżyć swoją osobę. Ale widzę, że to nie był dobry pomysł... Nie widzę w którym miejscu napisałam coś, co świadczyłoby o tym, że jestem "nadęta, że cho cho". A fotka.pl zdecydowanie nie jest portalem, którego szukam. Widzę, że większość osób nic nie zrozumiała z moich postów. Szkoda...

Gość Dhaka
czesc marcin

Gość Nie bardzo rozumiem
Tez nie rozumiem tej agresji wobec ciebie autorko, moze bo jestem w bardzo podobnej do twojej sytuacji. Ale nie martw to jak w zyciu na dziesiec poznanych osob tylko jedna okaze sie ci bardziej bliska, tak tez pewnie jest z postami...

Gość Nie bardzo rozumiem
A najbardziej mnie wkurza to co pisze "UCZULONA NA GLUPOTE" - forum jest anonimowe prawda? rozni ludzie tu pisza i jest szansa ze topic sie powtorzy, nie koniecznie musi pisac ta sama osoba! Jak dlam mnie powinna zmienic nicka bo madroscia nie grzeszysz

Gość Nie bardzo rozumiem
a co do tego portalu to sprobuje autorko cafe.pl :)

Gość klasa wyższa powyżej 180cm
jedynie koszykarze patrzą na takie lale z góry ale oni to najwyższa półka i najdłużej podobno mogą - całe cztery kwarty

Gość broksona
Ech, co za ludzie Z jakiego powodu tak najeżdżacie na autorkę postu? Moim zdaniem nic takiego nie powiedziała, co pozwoliłoby nam o niej sądzić, że jest napompowaną lalą. A że uważa się za klasę wyższą, ok., niech się uważa, co w tym złego. Może faktycznie niepotrzebnie to podkreśliła na forum. Ale atak moim zdaniem zbyt agresywny. Autorko: co do Twojego pytania, jasne, że w necie możesz kogoś znaleźć. A portal o którym mówiłaś jest podobno ok. Mój kolega tam jest (a normalny facet z niego) i chwali sobie. Więc nie przejmuj się agresorami i życzę powodzenia w poszukiwaniach!

Gość Do autorkiiiiiiii
Do autorki tematu.Zwykła bufoniara z Ciebie , wybacz ale pisanie o sobie że zaliczasz się do klasy średniej i inne bzdety są nie na miejscu.To mówisz że ludzie dzielą się na klasy niższe i wyższe ? Może powiesz mi jakiej ja jestem klasy ? po czym oceniasz ludzi ? po wyglądzie i portfelu ?

Gość naylepiej
szukać w realu - nie ma rozczarowania wyglądem, jeśli na fotce był inny. po prostu bywaj w miejscach, w których możesz spotkać swoich rówieśników i dużo sie uśiechaj - możesz sama zaczepić kogoś, kto Tobie bardzo się spodoba, alboo ktoś zaczepi Cię pierwszy. ;) jakaś laska tutaj na forume pisała, że kazdą dziewczyne faceci zaczepiają i nie ma w tym nic dziwnego.

Gość Batida
Portale faktycznie są trochę dla smarkaczy, lepiej jednak poszukać kogoś w realu. W Warszawie jest bardzo solidne biuro matrymonialne: http://www.dobrezwiazki.pl/. Zgłoś się do nich i na pewno znajdą dla Ciebie odpowiedniego partnera.