Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalaP

od jutra biorę DIANE35 czy to pewne że po nich przytyję??

Polecane posty

lekarz przepisał mi je na trądzik:(ale boje się że po nich utyję...wczesniej stosowalam jasminelle.mercilon,novineet i po żadnym nie przytyłam...wiem że diane to tabsy starej generacji z wieksza dawką hormonów, ale jęśli będe sie pilnowac i jeść niskokokalorycznie to może nie przybędzi mi kilogramów?co sądzicie??

Gość noaha
brałam Diane przez 5 lat(tez min. ze względu na problemy skorne no i antykoncepcyjne) nie przytyłam ALE ja od zawsze bardzo rozwaznie jem-staram sie zdrowo dietetycznie itd. Mozesz miec wzmozony apetyt(tak tez piszą w ulotce) ale od ciebie wszystko zalezy...faktem jest ze cera mi sie bardzo poprawiła(pierwsze efekty widoczne po około 6m-c brania)

obecne tabletki nie powinny mieć takiego wpływu :) jesli coś będzie się dziać zawsze możesz iść do gina i prosić o zmianę

To zależy od Twojego organizmu..musisz zacząc brać i sie przekonać...jak przytyjesz to przestań je zazywać i udaj sie do lekarza..aby zapisał Ci cos innego:)

Gość nikk27
mi stukneło 10 kilo wygladałam jak napompowana. Osobiscie nie polecam tych tabletek sa fatalne , maja bardzo duza dawke hormonów. A na co masz je zamiar brać? jako anty czy na tradzik?

i anty i na tradzik przede wszyskim... ale jak sprawdzałam to nie maja duzo wiekszej dawki niz yasminella

Gość nikk27
ja tez je stosowałam na trądzik ale mi nie pomogły a po Yasminelle porobiłymi sie straszne rozstepy. W sumie żadne tabletki a brałam diane, Yasminelle,anteovin, nowynette,Jeanine nie pomogły mi na trądzik. Ale próbuj może twój organizm zareaguje inaczej niektórym diana słuzy. Powodzenia

Szczerze odradzam ci Diane, to wcale nie działa na trądzik, bo nawet jak będziesz widzie efekty podczas brania tabletek , to potem jest duże prawdopodobieństwo, że i tak wszystko wróci. Sama brałam przez 3 lata, a jak zmieniłam gina, na takiego który ewidentnie jest lepiej obeznany z tematem (jest jednocześnie endokrynologiem, a przecież trądzik to często problemy hormonalne), to powiedział mi, że przez 3 lata katowałam sie tym świństwem bez potrzeby, że Diana działa na organizm jak walec drogowy- nic nie reguluje tylko maskuje prawdziwy problem. Do tego miałam skutki uboczne głównie w postaci masakrycznych naczynek na całych nogach. Są inne sposoby na trądzik, a jak twój ginekolog o tym nie wie, to jest ignorantem i lepiej poszukaj szybko innego.

Gość czarymary88
Ja to brałam i nie przytyłam, na trądzik ani trochę nie pomogło. Wrócił ze zdwojoną siłą