Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czrnaania

jaki inhalator?

Polecane posty

Gość czrnaania

Witam, potrzebuję inhalator dla dziecka, najlepiej jakby był mały, cichy i w nie za wysokiej cenie. Proszę o pomoc.

Gość Wenia
Znam to, jakiś czas temu sama szukałam kierując się podobnymi wytycznymi. Diagnostic nano mi poleciła zaprzyjaźniona pani w aptece. :) Jestem bardzo zadowolona :)

Gość mamazkrosna
My mamy Diagnostic Nano i bardzo go soboe chwalimy. Cichy i nieduzy. Fajny jest. :)

Gość Ganka
Diagostic nano - zdecydowanie. Bo ma wymienne końcówki i będzie i dla dorosłych i dla dzieci, bo działa cicho, jest nieduży. :) No i co najważniejsze - niedrogi i łato dostepny. :)

Gość gość
Do inhalacji to mnie siostra namówiła. Najpierw robiłam sobie takie zabiegi nad miską z wrzątkiem, a ostatnio kupiłam bardziej PRO sprzęt - Sanity Simple. Dużo większy komfort:) Można w szybszym tempie całą inhalację przeprowadzić żeby to miało ręce i nogi, i żeby się lek wchłonął.

Gość olivka65
Cicho i wygodnie można inhalacje u dziecka przeprowadzić aparatem Baby Sanity. Warto tego poszukać, choć z tego co widziałam to teraz jest ciężko z dostępnością. Dobra cena, wygodna obsługa, możliwość dostosowania do potrzeb dziecka które jeszcze 1 roku życia nie skończyło. Jest w zestawie smoczek, maski dla dziecka i dorosłego, także w zasadzie wszystko co potrzebne do inhalacji już wliczone w cenę.

Gość Arek

Oferta inhalatorów w Polsce spora, ale nie spotkałem takiego sprzętu jak w Niemczech jakiś mini inhalator Clip – co jednak najciekawsze koszt to jedynie 7 euro a działanie naprawdę solidne więc jak będziecie w Niemczech to polecam sobie kupić.

Gość nnn
Dnia 23.09.2019 o 13:57, Gość Arek napisał:

Oferta inhalatorów w Polsce spora, ale nie spotkałem takiego sprzętu jak w Niemczech jakiś mini inhalator Clip – co jednak najciekawsze koszt to jedynie 7 euro a działanie naprawdę solidne więc jak będziecie w Niemczech to polecam sobie kupić.

Z mojej strony także mogę polecić zapoznanie się z inhalatorem Clip, to w Polsce nowość, ale w Niemczech dawno się już sprzedawał i zbierał zawsze bardzo wiele pozytywnych opinii od użytkowników więc warto mieć to na uwadze. Bardzo dobrze wykonany, tani, wygodny w użytku, całkowicie naturalne olejki.