Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona_ona_aa

chce okłamac mojego meżczyzne w sprawie antykoncepcji

Polecane posty

Gość zagubiona_ona_aa

przewlekle choruje od kilku lat, biore silne leki, ewentualna ciaza oznaczała by uszkodzenie płodu z cała pewnoscia panicznie boje sie ciazy od 2 miesiecy wspołzyje z chlopakiem z ktorym jestem od 8 mc zabezpieczamy sie prezerwatywa duzo czytałam o przypadkach zapłodnienia mimo takiej ochrony moj facet nie lubi kondomów, namawia mnie na tabletki bo wie ze wtedy bedzie bez gumek nie wierze tez do konca tabletkom anty, mysle o tym czy nie isc do gina i nie poprosic o tabletki i nic nie powiedziec facetowi a z nim sie kochac tylko w gumce czyli stosowac 2 metody antykoncepcji dla 100% pewnosci mu powiem ze lekarz zabronił tabletek anty przy mojej chorobie i pozostaja nam tylko gumki-wiem ze to okropne kłamstwo ale wiem rowniez ze on twierdzi ze przesadzam i jak sie dowie o tabsach to napewno go nie namowie na seks w gumce;/ obliczanie dni płodnych odpada mam nieregularne cykle od kiedy wspołzyjemy zrobiłam chyba z 5 testó ciazowych ;/ dlaczego? z tego strasznego strachu ze urodze uszkodzone dziecko

Gość ygytgtftrdf
up

Może to nie jest ten facet?! Jak on może mówić Ci, jakiej antykoncepcji używać. Skoro jesteś przekonana do takiej a nie innej - masz prawo! Kłamstwem daleko razem nie zajedziecie, a musisz pamiętać, że tabletki wcale nie polepszają zdrowia. Decyzja jednak należy do Ciebie 🌼

Gość zamyslona__ona
nie chodzi o polepszanie zdrowia w tej chwili dbam tylko o to zeby na 100% nie zajsc w ciaze bo ewentualna wpadka byłaby dla mnie koszmarem;( facet nie lubi gumek i buntuje sie przez to w sumie go rozumiem w gumce dochodzi nawet do 40-50 minut(i na koniec pomaga sobie ręką) wiec po jakims czasie taki seks moze zbrzydnac;/

Gość jubyggbg
up

Gość asdasdasdas
a na co jesteś tak przewleke chora? moze sobie wymyślasz dorabiasz ideologię? A z chłopakiem porozmawiaj...

Gość justyna8686
hmm tabletki jeżeli się stosuje prawidłowo dają naprawdę bardzo duże bezpieczeństwo więc nie widzę potrzeby stosowania gumek dodatkowo. Facetowi nie ma się co dziwić bo seks w gumce nie jest za bardzo komfortowy. I widać że nie kłamie on, bo skoro dochodzi tak wolno to rzeczywiście może mu to przeszkadzać