Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszanka

Dlaczego on się tak zachowuje?

Polecane posty

Gość Myszanka

Byłam w długim związku. Facet bardzo mnie skrzywdził. Nie spotykamy się, ale nie rozstaliśmy się definitywnie, ponieważ on chce jeszcze coś naprawiać.Ja ze swojej strony uważam że nie będę z nim. Poznałam kogoś innego - X.Coś mnie do X ciągnie i bardzo mi się podoba. Od początku bardzo mnie wspiera.Z zna całą moja historię. Nie do końca jednak rozumiem jego zachowanie.Jest super miły, rozmawiamy, pociesza i zawsze jest gdy go potrzebuję.Powiedział mi, ze zawsze mogę na niego liczyć,chce mieć ze mną kontakt. To dziwne, ale widzę, że boi się kontaktu fizycznego ze mną.Nie mam nic wielkiego na myśli, ale on nawet przy np pożegnaniu, kiedy bierze mnie za rękę odskakuje jak oparzony. To trochę śmieszne bo ma 28 lat... Czuję, że mnie bardzo lubi, chyba też mu się podobam.Kiedyś chciałam żeby mnie przytulił, kiedy było mi smutno...strasznie się spiął. Czemu???:(

Gość Myszanka
Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją, ja nigdy nie miałam problemu, by podać komuś rękę, zwłaszcza jeśli lubię tą osobę. On nie jest nieśmiały, może raczej dość zamknięty w sobie. Czemu tak?

Gość Myszanka
Zależy mi na Nim, proszę o radę.

Gość super Gośka
gej:P

Gość Myszanka
O tym nie pomyślałam, ale nie wydaje mi się, on zwraca uwagę na kobiety. Sama już nie wiem, może mu się nie podobam?

Gość no z grubsza opcje są
takie: - gej - nie podobasz się mu się fizycznie i nie chce ci robić nadziei - przeżył jakąś dziką tarumę, ale to mało prawdopodbne

Gość super Gośka
zapytaj wprost. chyba nie jesteś homofobem? :) a takiego przyjaciela to ze świecą szukać :D

Gość Myszanka
Spotkaliśmy się dopiero kilka razy, ale on chce się spotykać. Czasem patrzy tak na mnie że widzę(tak mi się przynajmniej wydaje), że Mu się podobam. Głupio mi spytać wprost. Ostatnio troszkę się oswaja, a wtedy z tym przytuleniem, powiedział, że nie lubi...ale chyba nie ma ludzi ktorzy nie lubią się przytulać...

Gość Myszanka
Nigdy wcześniej nie spotkałam się z czymś takim, on jakby boi się dotyku...

Gość super Gośka
napisałaś ,że ma 28 lat. może jest prawiczkiem,a więc boi się kompromitacji, swojego niedośwadczenia.

Gość dzi_wne to
dziwnie się zachowuje, może nie jest Cię pewny. A on jest sam rozumiem?

Gość Myszanka
Na pewno nie jest prawiczkiem,ma za sobą prawie 8-letni związek.

Gość Myszanka
On też się rozstał, ale trochę podobnie jak u mnie, ona chce wrocić...On twierdzi, że był nieszczęśliwy i nie chce.

Gość super Gośka
może po prostu nie jest dobry w te klocki:P wie ,że dla kobiety sex jest również ważny. chciałby być z tobą ,ale nie będzie potrafił spełnić "obowiązkom":) w sypialni.

Gość Myszanka
Zależy mi B A R D Z O!!! Nie wiem co robić.

Gość Myszanka
Ostatnio spytał, co ze mną i moim poprzednim facetem. To on bardzo namawiał mnie do rozstania. Ale nie wiem może tylko dlatego, że widział, że jest mi źle...a ja się czegoś doszukiwałam...

Gość super Gośka
hm.... facet nie narzuca tempa, potrzebuje więcej czasu by być z kimś naprawdę - po długoletnim nieudanym związku.

Gość super Gośka
nie chce być jak to się mówi "klin klinem":) chce żebyś zobaczyła w nim jego a nie klin:D

Gość 1nie wszyscy
lubią się przytulac i utrzymywac kontakt fizyczny z innymi osobami. nie chodzi mi o seks bo to większosc lubi ale o jakies małe całuski,przytulanki etc. moze on należy do tych osób.

Gość Myszanka
Ale ja widzę jego i dlatego tak mi zależy. Nie wiem jak z nim postępować. Czy to tylko z tego może wynikać???

Gość Myszanka
Naprawdę są osoby nie lubiące się przytulać???nie wiedziałam:) On się spina nawet kiedy mi rękę podaje, czuję to:(:(:(

Gość super Gośka
pokaż ,że dobrze czujesz się w jego towarzystwie , nie gadaj już o byłym , jedynie to że tamten facet to już przeszłość:) Skoncentruj się na tym jak miło z X spędzic czas: kino, teatr , wystawy ,restauracje. Tylko spokojnie:D Powolutku , ale osiągniesz cel:D

Gość Myszanka
A może on jeszcze o byłej myśli? Może to dlatego. Paranoję już mam...

Gość dzi_wne to
może tak być, że myśli o byłej a ciebie traktuje jak przyjaciolkę. Ale jesli tak jest to daj sobie spokoj, bo to znaczy że wciąż ją kocha.

Gość Myszanka
Boję się tego. Wiem, że kiedyś bardzo ją kochał, ale im nie wyszło.Może on jeszcze na coś liczy??? On jest taki zamknięty, zupełnie inny jak ja. Nie wiem jak do niego dotrzeć.

Gość dzi_wne to
A ile już się spotykacie, może to jeszcze nie ten etap?

Gość Myszanka
Znamy się jakieś siedem miesięcy, spotykamy dwa miesiące.

Gość Myszanka
Rozmawiałam z kimś dziś na jego temat. Ten ktoś ( nie wie że się spotykamy) powiedział, że on kocha swoja byłą. Myślałam nad tym i może ma rację. Jestem dla niego tylko na chwilę... Nie wiem co robić, jak dowiedzieć się co do mnie czuje i czy traktuje mnie poważnie.