Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CLEOPPATREA

Toksyczna mama

Polecane posty

Gość CLEOPPATREA

Moja mama , nigdy mnie nie kochala. Bylam "powodem" do manipulowania i zdobycia pieniedzy.Przeszkadzalam , bylam przeganiana i karana.Nie wolno mi bylo miec kolezanek, nie wolno mi bylo byc u mamy w pokoju. Moglam siedziec w kuchni i cieszyc sie jej minimalnym gestem. Jak miala czas i ochote. Teraz mam swoja pozycje , sama do tego doszlam i moja mama zachowuje sie tak jakby wszystko bylo O.K. Chce pieniedzy i pieniedzy , auto, dom, i.t.p. Okropne, jej stosunek do mnie kupuje ;jak dam wiecej jest mila, dam nie tyle na ile liczyla awanturuje sie, obraza mnie. Mieszkam daleko i zastanawiam sie nad zerwaniem wszystkich kontaktow.

Gość CLEOPPATREA
Ponawiam , czy nikt nie ma takich problemow!

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa789
bardzo wspólczje.szczerze

przestan sie z nia kontaktowac, to jest materialistka, widzaca interes nawet w urodzeniu i wychowywaniu dziecka, wszystko kalkuluje, nie watro! Tylko stracisz nerwy

Gość CLEOPPATREA
Nie wiem co to matka nie materialistka, nie umie sobie tego wyobrazic jak to jest, byc kochana za nic, za istnienie. Nie wiem jak to jest, widze tylko u kolezanek, meza. Jak reaguja inne matki.Jak jej pytam , dlaczego ? To mowi nie porownuj mnie z innymi.

Wydaje mi sie,ze gdy poprosi od Ciebie jakies pieniadze to powiedz po prostu,ze masz swoje wydatki i tyle..zainwestowalac w cos i nie masz....Wykorzystuje Cie i będzie ciagnac ile sie da,nie dawaj sie tak.! Skoro do tego traktowała cie źle w dzieciństwie itd

Gość Sylwussx
polecam fajną stronkę z której można ściągać dużo fajnych plików filmów, zdjęć, muzykę, a także zarobić pieniądze. Klikając w poniższy link http://chomikuj.pl/?page=175369

Gość CLEOPPATREA
Ciezko wyrazic , co czuje. Ja bylam zaslepiona. Kupilam duzy dom dla niej, auto sredniej klasy, placilam wszystkie oplaty. Przyjechalam i tak sie cieszylam, na moja mame. Ale jej utrzymanie jest wyzsze niz moje i mojej rodziny , i jak tylko zaczynam o tym mowic to ona jest zla. Potraktowala mnie tak jak mojego ojca. Ojciec zmarl ,a matki to wiem teraz ze nie mam. Jestem jej jedynym dzieckiem. Czy mozna wlasnego dziecka nie kochac ?

Moze byłas niechciana;/ Trudno powiedzieć o co chodzi.Ale nie dawaj sie tak,mowie ci!

Gość psychologiczne brednie
Wiadomo, że kontakty z rodzicami są ważne i na pewno Ci przykro, ale uświadom sobie, że jesteś odrębną osobą i nie wolno, a w każdym razie nic Ci to nie da, że zwalisz winę na swoje problemy emocjonalne na mamę. Sama się z nimi uporaj, dla siebie. Mama Cię nie kocha - to smutne, ale nie musi mieć na Ciebie żadnego wpływu jeśli sama na to nie pozwolisz.

Gość ludzie ratunku................
Nie wierzę w to co piszesz!!!!!!!!!!!

Gość badzzdrowy
www.badzzdrowy.pl

Gość gggggggggggggggggggggg
Ja zerwalabym z nia kontakt, tylko balabym sie ze bede tego zalowala bo mama to mama i jej sie wszystko wybacza...wiem cos o tym.

Gość wawcia powraca2
a moja byla dziewczyna ma taka mame ze dzis ma 31 lat a tamta wypomina jej jak w wieku 17 lat palila fajki i pila wino i sie wyprowadzila do chlopaka i jak dzwoni do niej to pierwsze slowa ty kurwo nie chce z toba rozmawiac:D to dopiero jest zjebana kopuła co?

Gość o.....nie
To nie może być prawda! Provo!!

Gość psychologiczne brednie
Próbuję tylko powiedzieć: nie przejmuj się. Jeśli chcesz zerwij z nią kontakt, albo przestań dawać pieniądze, ale sądzę, że nie w tym rzecz, tylko żebyś nabrała trzeźwego dystansu do tej sytuacji.

matki są przereklamowane , moja też się mną zbytnio nie zajmowała , ja potrafię do niej nie dzwonić 2 miesiące .... i mam to w nosie , wkurza mnie jest taka marudna , nawet jej nic nie opowiadam co u mnie bo na niczym się nie zna i gdybym zaczęła jakiś temat to bym się musiała najpierw nawyjaśniać pojęć podstawowych...nie przejmuj się , olej ją nie dawaj kasy , nie dzwoń potraktuj ją tak jak ona ciebie kiedys , ajak zacznie się żalić to jej wygarnij

Gość Tak kupilam dom
I to luxusowy. A ogrod to park, pol tego domu nalezy do mnie , bo tak zrobilam w umowie. Nie korzystam z tego, bo nie mieszkam w Pl. Teraz wize moja glupote. Rozina mojej mamy doradza jej jak ma ze mna postepowac. Ja jej nic nie zrobilam, nic jej nie kosztowalam, jak mialam to dawalam. Kupilam ten dom, bo to bylo jej marzenie miec dom w uzdrowiskowej miejscowosci i uzdrawia sie jej rodzina. Potrzebowalam czasu, ale teraz wiem ze potrzebowali sponsora. Kupilam ,pol napisalam na siebie, bo ta cala tranzakcja mojemu mezowi wydawala sie dziwna, jemu sie to nie podobalo od poczatku.

zerwij kontakty, poradź się prawnika żeby jak najmniej cię to kosztowało finansowo ( jakieś alimenty i tym podobne brednie ) masz męża, dzieci to jest teraz twoja rodzina ( mąż chyba spoko ) Widzę że masz na sobie jakieś brzemię....że matkę powinno się kochać...itd..uwolnij się od tego pasożyta

a z ciekawości ...jak się dorobiłaś takiej kasy ( bo dzieciom tak wychowywanym zwykle ciężko jest do czegoś dojść )

Gość CLEOPPATREA
Nie chce zeby rodzenstwo mojej mamy cieszylo sie ze dobrze rozegralo sprawe. Ale maja tylko polowe. Bylam w Polsce u adwokata, patrzyl na mnie jak na chorego wariata. Polowa jest mojej mamy zeyby nie miala problemow z dysponowaniem tym domem , bo nie jestem tam obecna.Z polowy mojej mamy ktora jej dalam, nalezy mi sie polowa automatycznie. Nie chodzi mi o te pieniadze, ale moje uczucia. Jak tam jestem oplacam podatki roczne, ubezpieczalnie i inne, bo musze, bo inaczej ten dom pojdzie w hipoteke. A moja mama ze swoim rodzenstwem i innymi siedzi (przy basenie) i patrza na mnie jak na intruza. Mojej mamy tam nie ma nic , nawet lyzki do herbaty nie kupila. Ja nie mam pomyslu co dalej. We mnie sie wszystko bije.

Gość CLEOPPATREA
To sam sie ulozylo, wczesnie wyjechalam, dobry zawod, dobre kontakty, firma i.t.p.

powiedz że masz problemy finansowe ( wymyślcie coś z mężem ) i musisz sprzedać dom, kup jej jakąś klitkę w bloku i spokój