Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi strasznie zle i prykro

Czemu spotykam samych podlych facetow?

Polecane posty

Gość sami orange
obciagnij mu z polykiem

Co ja mam zrobic?W sumie tamto mieszkanie jest prawie skonczone.Meble mam do pokoju.Kuchnia tez umeblowana.Tam placilabym ok.300zł a na stancji ok.600zł. sama sobie nie poradze.

Nie wiem czy Ci się uda odzyskać kasę,bez świadków...może być tridno

Gość 222222
jak jest prawie skończone to idź tam, po co płacić za stancję? spać możesz i na materacu ale co swoje to swoje...

ale mam dziecko.nie mam opalu.Cos tam zostalo jakies resztki.Jutro pakuje sie i moze uda mi sie jakis transport zalatwic.

ja mu nie podaruje tego.musze byc silna dla corki.

to nad czym sie zastanawiasz.300 zl do przodu.Moze ten Mops ?A moze wez sobie jeszcze jedno dziecko do opieki.Tak mi przyszlo teraz do glowy na szybko.Czesto mamy sobie tak dorabiaja opiekujac sie swoim maluchem.Co do kasy jak nie mialas swiadka -kiepska sprawa.Ale tak naprawde 3000 zl to sa pieniadze i nie.Nawet gdybys stracila je to jest nauczka na przyszlosc, by nie byc taka latwowierna.Moze wez kogos do siebie na stancje do pokoju jak sa 2.Rusz glowa, w sytuacji trudnej zmobilizujesz sie do dzialania.Dasz rade.

ma mi oddac niby w poniedzialek 1000 zł.Zobaczymy.A ja sie pakuje i probuje sie przeprowadzic w sobote.Musze zalatwic transport.

Zycze powodzenia .Juz sama mysl, ze bedziesz na swoim jest fantastyczna.Wiesz ilu ludzi o tym marzy.Mam nadzieje, ze bedzie Ci tam dobrze i bedziesz szczesliwa jeszcze.Trzymaj sie i dobrej nocki:)

nie poddam sie.A on jeszcze kiedys zaplaci za to.

Gość trzymam za ciebie kciukii
Jestem słaba a facet to wyczuwa.Zachowal sie jak swinia.Mial jeden cel wykorzystac cie i zostawic.Wiem ze bedzie ciezko ale dasz rade.Masz dla kogo zyc.Napewni jest gdzies ten mezczyzna dla ciebie.Ktory pokocha ciebie i coreczke calym sercem.

Gość ale jesteś nieodpowiedzialna

Gość masz nauczke na przyszlosc
TRafilas na kawal h..Normalny facet tak sie nie zachowje.Niewykorzystuje 2 osoby.Ale To jest nauczka na przyszlosc. Ja ciebie roumie.Zostalam sama z dzieckiem, kazdy potrzebuje kgos bliskiego.Zaufalas a ktos to wykorzystal.