Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość storczyk88

pytanie...

Polecane posty

Gość storczyk88

4 miesiace temu zmienilam tabsy na inne ,wszystko bylo okej.Za 2 tygodnie mam dostac okres a mnie tak cycki bola,ze szok wytrzymac nie moge. kres mialam 2 tygodnie temu ,krotki ale dosyc obfity(ale z regoly mam krotki) zrobilam sobie test ciazowy i wyszedl negatywny. Ale jesli by bylo zawczesnie na test to czy juz tak szybko bylall by mnie biust???? tabsy bralam regolarnie

Gość Velvet2345
tabsy moga byc nie dopasowane :) u mnie ból piersi to typowy objaw tego że moj organizm nie toleruje tabletek :) a bywalo tak ze brałam tableki 1,5 roku a nagle zaczely sie bóle, zmiana tabletek i wszystko ok do czasu :p teraz juz biore 3 rodzaj mam nadzieje ze to ostatnie, nie czekaj tylko idz do ginekologa i mu o tym powiedz bo przyjdzie moment ze nie bedziesz mogla z bólu spac wiem o czy mówie :)

Gość storczyk88
wiesz co ale ja juz nie moge spac z bolu,bez stanika -ani rusz!! sa tak ciezkie,ze wydaje mi sie ze waza z 10kg.

Gość storczyk88
A myslicie ze jest mozliwe,ze za wczesnie na test a piersi bola ??czy po zaplodnieniu te kilka dni moga juz tak bolec????????????

Gość storczyk88
Czy jest to mozliwe??????????