Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wujek dobra lada

Dziwne poranne uczucie. Kto tak ma ?

Polecane posty

Gość wujek dobra lada

Witajcie. Chciałbym z góry zaznaczyć że to nie jest żadna prowokacja tylko realny problem. Mam dziewczyne i zaczyna mnie to zamykac w sobie, tzn ten problem, a problemem jest to iż: Kazdego ranka, zaraz po przebudzeniu, mam tak silne gazy - pierdy, ze gdy je musze powstrzymywac w towarzystwie mojej dziewczyny to az mnie zaczyna brzuch bolec i flaki zaczynają dziwnie piszczeć. Dzis np bylem sam i jak wypusciłem kilka bączków na wolnosc to musiałem okno otworzyc bo sie wytrzymac powoli nie dało. Taki ciepły i pełny był ten pierd, i o takim zapachu ze sie tego slowani opisac nie da. A gdy rano ide na kibelek to czasami musze po wszystkim ubranie zmienić, bo dezodorant tego smrodu, którym to najdzie nie jest w stanie zamaskowac. Ja lubie ten zapach, ale czy to normalne ? Co zrobic?

skoro temat traktujemy poważnie to musisz do lekarza iść kłopoty z jelitami tez przydarzają sie młodym osobom :)

Gość wujek dobra lada
ale mnie nic nie boli, nic teoretycznie mi nie jest. Tylko ten zapach jest jak: sparszałe-zgnite-jajca :D W sumie cos pięknego i czasami sie tym delektuyje, ale jak jestem sam, a jak z nią to jest mega problem.

ale mnie nic nie boli, nic teoretycznie mi nie jest." niekoniecznie musi boleć by okazało sie ze jest chore :D

Gość wujek dobra lada
ok. Zastanowie sie gdzie ja sie stołuje.