Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krocodile

czy wam rano też tak chce się

Polecane posty

Gość krocodile

pierdzieć?? jak się obudzę rano to mam wielki brzuch i przez następne 3 godziny "spuszczam z siebie powietrze"... jest na to jakiś sposób?? uprzykrza mi to życie!!

Gość krocodile
nie pij e gazowanych napojów wogóle.. nie jem wzdymajacych potraw itd. a tak jest zawsze! bez wzgledu na to co zjem czy wypije

dziękuję za poprawienie humoru na cały dzień :)

Gość krocodile
co w tym śmiesznego?? żebyś się ze mną w łóżku budziła rano zapewne nie byloby Ci do śmiechu!

Gość krocodile
pomoże mi ktoś?

Gość ooooooooooojojojojo
ja mam tak .. ale na wieczór .. cały dzien od wstania do godziny gdzies 19-20 nie chce mi sie puszczac bączków ./... a wieczor ... bombardowanie .. nonstop.... najlepiej rozsądnie sie odrzywiac :) zero gazowanego ... jakis grochów fasoli kapusty ... i najlepiej pić aktivie .... jest bardzo dobra na te wzdęcia

Zmiel platki owsiane,na godzinke lub dwie przed spaniem,zjedz lyzke zmielonych platkow popijajac niewielka iloscia mleka. zapewniam,ze roznice zauwazysz po dwoch-trzech dniach.

jak przeczytałam tytuł to myślałam, że rano ci chce seksu i weszłam, bo chciałam napisać, że ja też tak mam, a tu jakieś pierdy :-D

Gość krocodile
to nie są wzdęcia bo mnie brzuch nie boli itd. płatki owsiane przyspieszają perystaltykę jelit a ja nie mam spowolnionej. poprostu to pierdzenie;/

Gość toi yoi
hehe