Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkarolinaa

leze i placze

Polecane posty

Gość kkarolinaa

chcialam,zeby maz kupil mrozona zapiekanke i dalam mu na nia pieniadze(20zl na zycie dostalismy od mojej mamy),a on stwierdzil,ze nie bedzie stal przy kuchni(ja do kuchni nie wchodze,bo mieszkamy u tesciow i sie krepuje) i wyszedl do przedpokoju zamykajac drzwi.Ja krzyknelam mu,ze go o to prosze.Potem otworzylam drzwi do przedpokoju i zaczelam go o to prosic.W tym momencie tesc chcial mi zamknac drzwi przed nosem,ale ja je przytrzymalam.Wtedy tesc powiedzial,ze zaraz bede plakac,jak nie puscie.

Gość tak wrócił do mnie
ze co kurwa?

Gość a ja myślałam że tylko
ja nie rozumiem o co chodzi :-) Może o te 20 zł? :-P

Gość kkarolinaa
kiedys juz tesc mnie kopnal. Jak tesciowa powiedzala mezowi,zeby mi ta zapiekanke kupil,to od razu sie jej posluchal. Potem uslyszalam komentarze,ze robie afere o zapiekanke(nikt nie rozumie,ze sa to zachcianki chyba ciazowe).Jak zadzwonilam do mamy i jej o tym powiedzialam,to kazala mi od razu,zebym im laski nie robila i wracala do niej. Teraz sie zastanawiam,czy zostac z mezem,czy wracac do mamy? poradzcie

Gość tak wrócił do mnie
ze co kurwa?

Gość kkarolinaa
nie chodzi o zapiekanke(prawdopodobnie zachcianka ciazowa),ani o pieniadze. Chodzi o brak szacunku z strony tescia,o ciagly strach o to,ze tesc znowu mnie kopnie.albo nawet uderzy i ze maz slucha sie mamy,a nie zony.

Gość Ania pomózcie////
jestes w ciazy i by cie uderzyl? wez meza za fraki i wynajmijcie cos. ja bym raz dwa sprawe z taki tesciem zalatwila, ze bby w podskokach kolo mnie skalal, nie dosc ze jego syna chcialas to jeszcze cie kopnal? opisz jak to cie kopnal bo ja nie moge sobie nawet tego wyobrazic :(

Gość czemu jestes
o ja pierdole ale masz bajzel w glowie dziewczyno. o co kurwa chodzi Wtedy tesc powiedzial,ze zaraz bede plakac,jak nie puscie.

Gość femmefatale22
wracaj do domu... wykoncza cie psychicznie , wiem z autopsji moja kolezanka miala podobnie uciekaj z tamtat poki czas a moze byc tak ze jak odejdziesz maz sie ocknie i oni tez. albo postaw ultimatum ze wyprowadzacie sie od tesciow i mieszkacie z twoja mama jesli jest taka mozliwosc albo sami

tu nawet nie ma sie nad czym zastanawiać. nie mieszkałabym w takim domu.chore.jeśli jestes w ciaży to taki stres może bardzo źle na Ciebie wpływać wracaj do mamy

Gość aaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz
ta kobieta ma najebane wypisuje w topicach jakieś niestworzone historie

Gość pies fałszywca wyczuwa
kup sobie na teścia pit bula.tylko,że on na samych zapiekankach długo nie pojedzie!hahaa

Gość kkarolinaa
chcialabym,zeby to bylo wymyslone. pisze o tym na forum,bo po slubie zerwalam kontakt z kolezankami i nie mam kogo sie poradzic.

Gość kkarolinaa
tesc mnie kopnal tylko raz w zyciu.Moze przesadzam,az tak sie go obawiajac,ale w rodzinnym domu doznawalam przemocy od ojca i dlatego moge sie za bardzo obawiac.

Gość kkarolinaa
gdy tesc mnie kopnal,to juz wczesniej wiedzal,ze moge byc w ciazy.Podobno jest tak nerwowy po udarze.A moze tez z starosci(ma ok.73lata)

Gość kkarolinaa
do psa:nie chodzi o zapiekanke,a zreszta zapiekanka jest chyba zachcianka ciazowa. W poniedzialek i tak musze sie wyprowadzic.

Gość leże i kwicze
ahahahah już widzę jak cię kopnął staruch po udarze z jedną stroną ciała sparaliżowaną:D