Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serenada o zmierzchu

ładniej Angelina czy Angelika?

Polecane posty

jak myślicie?

albo: Jesika czy Dżesika? Poradźcie proszę...

to drugie to podszyw. przecież angelina i angelika się inaczej wymawia.

beznadziejne imiona :O chyba masz niezłe kompleksy, ze chcesz dac tak na imię dziecku :P

A to już nie ma normalnych imion? Kasia basia ala.... te andżela przynieś staremu browara:)

o gustach sie nie rozmawia i tyle mi tez mowili ze mam dac mojemu dziecku na imie najlepiej WIesiu najlepiej bjest tak, nie patrzec jakie teraz imiona sa modne, jakie sa pospolite a jakie nowoczesne tlyko wybrac 3 ktore nam sie podobaja i jak zobaczymy naszego skarba to dopasowac do iego jedno z 3 wczesniej wybranych ktore najlepeij pasuje i juz,

Moi maja na imie Alan- Albert David- Eryk jedno wybierałam ja, 2 maz bo mamy bliznieta, drugie imiona po dziadkach na pamiątkę, nasłuchałam sie ze Alan jest okropne, David pospolite ze na Alana beda wołać Anal itd, ale mi się podoba i tyle nie patrzylam na mode, czy pospolite, czy nowoczesne nie interesowalo mnie wybralam sobie i jak sie urodzila to ja dalam jedno drugie maz i juy, moj maz nie byl pewny i ciagle nie wiedzial pozniej jak przyszedl z rejestracji to jeszcze sie okazalo ze poszedl z innym zarejesrowac a wrocil z innym :-D mI SIĘ PODOBAJA A O GUSTACH SIE NIE ROZMAWIA; NIE MIESZKAM W PL ale to nie wazne nie sugerowala sie krajem gdzie mieszkamy tylko wlasnym upodobaniem :-)

mnie się od dobrych kilkulat baaardzo podoba imię albert:) reszta imion też ładnie-choć alan z edytą górniak się kojarzy. gratuluję bliźniąt-sama z bliźniaczek jestem:)

Gość a właśnie że nie
andżelina kowalska hi hi :)

chyba lepsza wersja z jednym ,,l''. myślałam, żejuż kilkuletnie są, a to jeszcze szkraby-tez bym chciała mieć kiedyś bliźnięta,właśnie chłopców;) u nas z racji tego, że mama polonistka to ja jestem Maria a siostraHelena

tez ladnie, ja jak bylam mala tomi ise moje imie nie podobalo bo mam ANia i zawsze chcialam jakos tak bardziej swiatowo lae teraz mi przeszlo i cieszez sie ze jestem Ania a nie jakas tam Paloma :-D

Gość do wakacji schudniesz
ja też mam Alana - ale starszego od syna górniakowej :P w jego roczniku zupełnie niespotykane imię - i o to mi własnie chodziło! proste i oryginalne co do tematu mi sie podoba Angelika... nie rozumiem czemu niektórzy czepiają się tak tego imienia?

ania to imię często spotykne, ale ładne:) ja sięzawsze cieszyłam z imienia, bo byłam jedną z dwóch marii w szkole. a z inną heleną próczmojej siostry się nie spotkałam. u mnie królowały wręcz ole, eweliny(22osoby w klasie w tym 4eweliny-koszmar), kasie, magdy i asie

Gość ludzie.....

Gość ludzie.....
co wy z tymi zagranicznymi imionami przecież jesteśmy w polsce !!!!!!!!!!!

Gość a właśnie że nie
zależy czy pasuje do nazwiska jak pasuje to OK

Gość a właśnie że nie
a co ma Polska do imienia ? może wyjedzie na studia za granicę i imię będzie jak znalazł :)

tak tylko wyjeżdzając zagranicę nazwisko się nie zminia. u mnie bardzo pasuje-mam nazwisko znango kompozytora i kończące się na -ska, z imieniem maria świetnie się komponuje

ja tam swój patriotyzm wolę wyrazać inaczej niz przez wybór imienia :P np poprzez zakup polskich towarów zamiast zagranicznych - bo to jest realne wsparcie dla polskich przedsiebiorców!

ps co to znaczy " polskie" imię? przecież większośc imiom jest jakiegoś tam pochodzdenia - wystarczy spojrzeć w księgę imion....tylko krócej lub dłużej funkcjonują w polskiej kulturze :P

Gość a właśnie że nie
totez właśnie napisałam, że ma pasowac do nazwiska...

Gość patologia do sześcianu
OKORPNE WIEJSKIE.. JESZCZE DAVID-PISANE PRZEZ V!!! MYSLICIE,ZE WASZE DZIECI BEDA SIE WYRÓŻNIAŁY ZA SPRAWA TYCH DZIWACZNYCH I POKRACZNYCH IMION?? UWIERZCIE MI-LUDZIE NA WAS KRZYWO PATRZĄ... ANGELINA(JOLIE),ERYK(JAK ERYK FORESTER), ALAN (BALDWIN) ..HAHAHAHAHHAHAHAHA CI SŁAWNI LUDZIE MOI DRODZY SĄ Z AMERYKI,A NIE Z POLSKI..buuuuuuuuuuuuuuuuu :O:O:O:O:O:O

ja tam miałam koleżanke Angelikę (tak właśnie pisaną) w podstwówce - czyli nadane 30 lat temu, kiedy o Jolie nilkt nie słyszał :P więc to imię musi funkcjonować w Polsce już troche czasu...

Gość obydwa okropne
:O

tu gdzie mieszkam nie ma imienia Dawid tylko David wiec licz sie ze slowami a Eryki Albert po dziadka nie widzę w tym nic zdrożnego, ale moje dzieci moja decyzja