Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raja mani

Looking girl for marriage

Polecane posty

Gość raja mani

I got married with polish girl and i'm very happy, therefore i'm looking for my two brothers serious or non serious girls. One of is living in UK since 6 years, (25 years old) and other one is in Pakistan, (26 years old). They are single. I'm looking for them serious relationship but if you are not interested in serious, otherwise you can also contact me for non serious relations "only for EU papers". I can pay you for, as much as you want. But I am prefering for serious relation. Please don't make jokes.

Gość bad english

Gość very bad english
:D

Gość daisy girl
hahahahahahahahahaha hahahahahahaaha!!!!!!!!1

Gość EWANGELLLIA
I AM READY

you're disgusting stinky paki idiot. No pomarancze, ktora sie skusi na smierdzacego ciapaka? Co do tej co wyszla za tego smierdziela.. wstyd, ciekawe ile ci zaplacil ..dziwko? Podkreslam nie mam nic przeciwko zwiazkom z obcokrajowcami, ale dziewczyny, jest tylu normalnych facetow, nie mowie o polakach bo niewielu z nich jest ok, europejczycy idiotki, a nie jakies smierdziele ktore uprawialy z pewnoscia sex z koza podczas okresu dojzewania... zygac mi sie chce jak widze wypindzone panienki paradujace z wyzelowanym oblesnym kurdzikiem, pakolem czy hindusem... aaa wy probujecie sie upodobnik karnacja do swoich kutasow czyz nie? przeciez pomarancz jest treeendyyy pomyslcie.

Gość a czym sie rozni
pakol od hindusa? Powaznie pytam bo dla mnie to jedno i to samo :D

W sumie to jedno, bo pakole to muzulmanie, z hindusmi to tez nie zawsze wiadomo... czesto nawet sciemniaja ze hindu a to smierdzacy muzulmanie z terrorystycznymi zapedami. naprawde brzydze sie nimi

Gość raja mani
Hello, seriously are you ready, if you are serious then tell me.

Gość stary pryk wielki byk
raja mani I got a really sexy girl for you. Judging by your country of origin you will like her much. She is stunning. Surely she will give you satisfaction and unforgettable experience. Here is here photo: http://kaszubyranczo.w.interia.pl/images_nowe/koza_11.jpg If you like her and you think you will make a great couple just let me know. I will arrange a meeting.

Gość kub cg b
to chyba jakas prowokacja jest

Gość wybierz pseudonim dla siebie
Ale sie podniecacie, komus sie nudzilo i wymyslil cos takiego a wy przezywacie. wydaje wam sie ze mozecie zablysnac jezykiem angielskim sklecajac kilka zdan, zalosni jestescie

kolejny prostak ktory mysli ze znajomoscia jezyka mozna szpanowac, naucz sie, wtedy rowniez dojdziesz do wniosku ze to nie szpan ale cos normalnego.

Gość wybierz pseudonim dla siebie
patrzac na ciebie to jednak szpan, pewnie 10 lat sie uczyles zeby napisac tych kilka zdan...ucz sie, ucz, moze za nastepne 10 lat napiszesz cos wiecej

tobie to bewnie zal dupe sciska ze ludzie sa wykrztalceni, znaja jezyki, a ty nadal na tym jebanym zmywaku za ponizej krajowej, czyz nie? Marianie, Romanie czy Bolku?

niech zgadne, facet budowlaniec, zero jezyka, pracuje ze swoimi bo zdania nawet po polsku sklecic nie potrafi..... powodzenia, za te 10 lat to ty z glodu zdechniesz ale bedziesz nadal wytykal innym polakom ze sa lepsi niz ty, zawisc, to co was polscy faceci naprawde wyroznia.

Czy ja zaczelam? Zawistny prostak rzucil sie na mnie ale to mnie sie dostalo za plucie jadem.. kurcze:(

Bylo to odnosnie autora, rozumiem ze popierasz dziewczyny biorace slub z pakistancami i innymi dla pieniedzy ? Wiem, inaczej moglabym to ujac, ale coz, wstyd mi czasem ze jestem polka widzac co one wyprawiaja tutaj.