Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K_alina_

Z czego zrezygnowałyscie bedąc na diecie?????

Polecane posty

Gość K_alina_

pomijając to, że nie jem mięsa i ryb i nie cierpięsłodyczy, co wpływa na moją korzyść, zrezygnowałam tylko z białego chleba,, cukru(tylko słodzik) i margaryy ,masła(smaruję tylko serkamichleb)

Ja masla nigdy nie lubilam. No w sumie z wielu rzeczy zrezygnowalam..Oleju,bialego chleba,mleka,bialej maki.Jak cos piekę to uzywam tylko razowej. Ryby sa bardzo zdrowe jem je 3 razy w tygodniu..

ja uwielbiam masło:O ale serki też dobre choć wiecej kasy ryby może isą zdrowe-ale nie mam zamiaru zabijać dla smaku i zdrowia nigdy

Aha,czyli jestes obronczynia zwierzat.Tez kiedys bylam wegetarianka,ale wyroslam z tego:D

i nie jem. kiedys jadłam ale tylko robione w domu-nic z zwierząt tam się nie znalazło. a z wege nie da się wyrosnąć:O jajuż prawie 8 lat nie jem i nie będę już jadła-jakoś nie umiałabym tknąć.

Gość A CO MA MASŁO DO TEGO

Gość A CO MA MASŁO DO TEGO
ale w jakich by nie były to masło się robi z mleka a krowy i tak daja mleko

Gość drogba
z masła - smaruje chudym serkiem do kanapek cukru (nie słodzę herbaty/kawy) - ewentualnie słodzik tłustych wędlin i kiełbas oraz czerwonego mięsa - jem kurczaka i chude wedliny potraw smażonych w głębokim oleju - jem potrawy smazone na łyżce oliwy rosołu i zup na rosole - jem zupy na kostce rosołowej śmietany - zastąpiłam ją jogurtem

zarówno masło jak i ser robione są z mleka więc trochę to się nie zgadza. zawsze też można pofatygować się na wieś i kupić produkty od szczęśliwej krowy.

poza tym, osoby nie jedzące produktów pochodzenia zwierzęcego to weganie, a nie wegetarianie ;)) ja jestem wegetarianką i jem takie rzeczy jak sery, mleko itd. :)

No ja sie nie spieram i szanuje Wasze decyzje,ale skoro MASLO jest od KROWY to nie powinna jesc produktow mlecznych.Teraz powiedzcie,ze krowy sa do tego stworzone-tak jak nasze zoladki do trawienia ryb i miesa;) Ale w przypadku wegan i wegatarian to jest sprawa estetyczna.