Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katlynn

Help!! boje sie ze jestem w ciazy.............

Polecane posty

od poniedzialu do srody mialam brazowe plamienia dzisiaj powinnam dostac miesiaczke a tu nic. Wspolzylam z zabezpieczeniem (gumki). Teoretycznie nie powinnam byc w ciazy ale strasznie sie boje teraz.......... Prosze jesli ktorakolwiek z was miala podobna sytacje niech odpowie na moj post. Dziekuje.

Gość inanana
Kiedy współżyłaś? Jak więcej niż 2tygodnie temu zrób test. Gumka pękła czy coś takiego? Słyszałam, że niektóre dziewczyny mają coś takiego (plamienia) kilka dni przed okresem, może go dostaniesz.

Gość odyn dian beng
brazowe plamienia ale to z tylka, czy co ?

pierwszy stosunek mialam 4 lutego a pozniej 8 lutego. gumki byly cale nic nie peklo. kurcze mam taka nadzieje ze dostane ten okres........ dopiero teraz rozumiem jaka bylam glupia ze wczesniej o tabletkach nie pomyslalam;/

nadzerke to mam swoja droga;/ ale nigdy az tak nie dawala mi o sobie znac zadnego plamienia nic nie bylo wczesniej

Gość inanana
Ja mam gorzej, bo nie mogę zabezpieczać się tabletkami:( Ale to Twój temat więc już o sobie nie piszę xD Podejrzewam, że nie jesteś w ciąży (to chyba były Twoje niepłodne dni), ale lekarzem nie jestem.. Będzie dobrze.

nie no spoko:) dlaczego nie mozesz zabezpieczyc sie tabletkai jestes uczulona czy cos?? oby tak bylo jak mowisz:))

Gość inanana
Po tabletkach strasznie uwidoczniły mi się żyły (na rękach i nogach) ;/ A po czymś takim trzeba odstawić :( Wybieram się do lekarza w najbliższym czasie to może coś zaradzi, ale załamałam się trochę, bo chciałam kurde mieć spokojną głowę jeśli chodzi o współżycie...

a mialas tabelyki dwuskladnikowe?? bo ja po tych czulam sie okropnie najwyrazniej mialam zle dobrane... teraz jak bedzie dobrze i dostane ta cholerna miesiaczke to zaczynam tabletki jednoskladnikowe Azalia:) moze tez powinnas takich sprobowac?

Gość inanana
No właśnie dwuskładnikowe miałam. Też bym chciała te jednoskładnikowe, ale słyszałam, że ginekolodzy nie chcą za bardzo ich przepisywać jeśli się nie karmi, ale no sorry mi powinni, bo to nie jest moje widzimisię tylko nie mogę tamtych, buu... xD

no ja tez nie karmie a mi przepisal:) poprostu powiedz ze sie zle czulas po tamtych:) moze akurat:) kurcze ja chce juz dostac ten okres!!!!!!!!!! "I Panie Boze moze nawet tak bolec jak ostatnim razem" :D

Gość inanana
Ja jak czekam na okres to jest tak samo (niech mnie boli brzuch, niech będzie obfity, byle był xD) a jak już przyjdzie to znów po dwóch dniach "niech się już skończy" xD Co do tych tabletek to zobaczę co ginka powie.

noo musialabym cos z nia zrobic ale ginekolog powiedzial ze wczesniej jak po urodzeniu kiedys tam dziecka on mi tego nie zrobi;/ ale skoro juz takie cos zaczyna sie robic plamienie itd to moze wreszcie cos mi z tym zrobi. Noo moze nawet leciec jak z wiadra byle by byl okresik:)

do nieznajoma4303 watpie aby przez nadzerke mogl mi sie okresik spozniac;/

Gość inanana
Ale Ona nie powiedziała, że rodziła ;>

nie no co wy kobity!!! nie rodzilam i przez najblizsze 6lat nie mysle o dzidzi. Wystarczy ze mam chrzesniaka:)

Gość inanana
Ojj ja też nie chce teraz bobaska. Katlynn a masz zawsze jakieś objawy na okres? Jak tak to czy teraz też?

no wlasnie brzuch mnie strszanie bolal jak mialam te brazowe plamienia juz myslalam ze okres wtedy dostane. teraz wlasnie nic totalny luzik. testu jeszcze nie robilam bo chyba bym zjechala w tej lazience czekajac na wynik.............

Gość inanana
No i za wcześnie na test. Ja naprawdę myślę, że nie jesteś w ciąży. Mi się też często spóźniał.

Jak ''jesteś''w ciąży to na teście od razu pokaże nie musisz długo czekać ale jak współżyłaś 8 to chyba za wcześnie żeby stwierdzić ciąże bo ile by miała 4 dni:)i nie stresuj się bo ster tez wpływa na opóznienie okresu:)!

no ja sie stresuje bo mi sie nie spoznial nigdy;/ o to chodzi i dlatego panikuje;/ w poniedzialek pojde do gina jak nic nie bedzie nadal;/

Gość inanana
No idź jeśli nic się nie zmieni. Tylko jeśli to ciąża to gin i tak jeszcze jej nie rozpozna, bo to za wcześnie.

Gość JolkaFAsolka
Hey!! na 100% nie jestes w ciąży !! miałam dokładnie taką samą sytuacje jak Ty !! nadżerke mam od porodu tj jakies 1.5 roku i nigdy nie mam czasu jej usunąć 2 miesiace temu przed okresem dostalam dziwne plamienia myslalam ze to okres ale po dwóch dniach plamnienia sie skonczyly a okresu nie widac minął tydzień i dostałam okres i to na bank jest od nadzerki mi tez sie to nie objawialo takimi plamieniami a teraz zaczelo ;p ... 26 lutego jest juz umowiona na zabieg .. !! w koncu kiedys trzeba !! i nie stresuj sie :)

dzieki jolkafasolka:* tylko ze ja nigdy w ciazy nie bylam;p nie no po tym okresie bede musiala cos zrobic z ta nadrzerka.... obowiazkowo. ogolnie dziekuje kobietki za wsparcie:*:)))

musze poczekac cierpliwie...... ale w takich sytuacjach niepewnych to cale zycie miga przed oczami. Przynajmniej mi.