Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przera- żona

Przerażona 31 tc.Pytanie do przyszłych mam

Polecane posty

Gość Przera- żona

Witam. Jestem w 31 tc.Od jakiś 4 dni mój synuś kopie mnie bez przerwy, praktycznie cały czas. Wcześniej też oczywiście mnie kopał ale nie tak intensywnie jak teraz. Czym to może być spowodowane? Jestem przerażona, boję się ze mogl owinac sie pepowina itp... :( strasznie sie martwie, a wizyta dopiero w czwartek, usg we wtorek za 2 tyg :/...Nadmienie ze jest on ulozony miednicowo i ze najbardzie bola mnie jego kopniaki jak juz leze wieczorkiem w lozku. Prosze kobietki o Wasze doswiadczenia :)

Gość Przera- żona

Gość jedż do spzitala i poproś
o KTG i USG. Wyjaśnij w czym jest problem i niech sprawdzą co się dzieje. Od tego są żeby rozwiewać takie wątpliwości.

Gość już mama od 7 mies
wydaje mi się że pępowiną ne mógł się owinąć bo jest już za duży żeby robić obroty w brzuchu. Sama się swego czasu o to martwiłam ale lekarz mnie uspokoił że ciąża jest zbyt zaawansowana żeby dziecko się owinęło pępowiną. A kopie cię często bo jest duzy i bardziej to odczuwasz. Ja już w wysokiej ciąży to wieczorem nie mogłam nieraz spać bo mały tak szalał. Jeśli bardzo cię to niepokoi to zadzwoń do swojego gina i zapytaj.

Gość Przera- żona
juz mama od 7 mies ----> bardzo mnie uspokoilas :) Wielkie dzieki :)

Gość jak nie moze
to dlaczego robhia szybko cc? Bo jak kobieta przyjezdza do szpitala i robia jej usg wychodzi, ze dziecko sie dusi i musza szybko reagowac!! Takie rzeczy sie sprawdza zawsze jesli ma sie do tego podstawy!