Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryśka00

Bo miał kompleksy...

Polecane posty

Gość Kryśka00

Seksu unikał od roku, mogłam się starać, storić, prowokować, nie chciał i już, bez wyjaśnień. Nie wytrzymałam, wkońcu pękłam, zostawiłam go. A on wtedy powiedział, że to nie o mnie chodziło, bo go pociągam, jestem dla niego atrakcyjna, ale on ma kompleks i przez to nie mógł tego robić. A ja się nie umiem pozbierać.

Gość to musisz być.....
To musisz mieć temperament, na drugi raz to sprawdzaj nie tylko wielkość penisa, ale co on potrafi zrobić z Twoją muszelką.

Gość taki se facet co nie lubi bab
jaki komkleps? dowiedz się i tyle

Gość Kryśka00
dowiedziałam się, problem w tym, że on nie chce pomocy. Poprostu uważał, że skoro on ma kompleks, to sprawa dotyczy tylko jego. A to, że ja potrzebowałam bliskości, poczucia jakieś atrakcyjności i nie ukrywam, że mam swoje potrzeby, to go nie obchodziło.

Gość pyskacz jadowity
rok bez seksu?:O mając faceta :O ale tak na marginesie,to nie ładnie,że wcześniej się nie zainteresowałaś i niewyciągnęłaś go z "kompleksu":P

Gość zaniepokojona_mama
Nie staje mu pala?

Gość Kryśka00
Zawsze jakoś zręcznie potrafił to wytłumaczyć, to zmęczony, to nie może przyjść, musi iść, itp. A ja jakoś w to wierzyłam, sama go usprawiedliwiałam. Ale wkońcu doszło do mnie, że on nie chce seksu.

Gość taki se facet co nie lubi bab
Kryśka00 nie sraj dupy tylko mów jaki to kompleks pomożemy sorry za ostre słowa ale wkurzyłem się :-D

Gość Kryśka00
I nigdy, nigdy nie chciał o tym gadać. Kiedy próbowałam coś z niego wyciągnąć, to mnie wyśmiewał, złościł się, wychodził. A ja zostawałam z poczuciem upokorzenia...