Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexxxx3

Homoseksualizm

Polecane posty

Gość Alexxxx3

Hej, od niedawna jestem w zwiazku z dziewczyna ( jak sie domyslacie, jestem tej samej plci) chcialabym wiedziec, czy wam nie przeszkadza widok dwoch dziewczyn calujacych/ przytulacjacych sie na ulicy? czy nie zwracacie na to specjalnie uwagi? mam 18 lat.

Mi tam nie przeszkadza nawet widok dwóch facetów trzymających się za rękę na ulicy :) Byle by zachowywali się kulturalnie.

Dwie ładne całujące się dziewczyny są fajne :) tylko troche mnie wkurzaja jak ide z moim facetem, wiadomo faceci lecą na młode fajne lesbijki ;)

Gość Alexxxx3
uh to dobrze, obawialam sie ze ludzia to przeszkadza ;) a co do facetow to racja, strasznie sie kleja mimo ze wiedza o naszej orientacji, to smieszne ;D

Gość fromthehouse
sorry ale jak na moje nie ma nic gorszego niż homoseksualizm, to jest zboczenie i mi to strasznie przeszkadza nie potrafię zrozumieć takich ludzi jak widzę na ulicy to olewam, ale jeśli ktoś na chama przy mnie okazuje uczucia do lesby czy geja to mam odruch wymiotny HETEROSEKSUALIZM to jest to! to jest prawdziwość, to jest życie co może jeszcze pragniesz zaadoptować dziecko i wziąć ślub? to chore, tacy ludzie nie powinni mieć praw do niczego a w szczególności do tego powyżej

fromthehouse, ciekawe, czy tak samo być gadał/a, gdybyś był/a gejem/lesbijką! Jak mnie wkurzają takie wypowiedzi :O Alex, mi takie widoki absolutnie nie przeszkadzają, o ile sami zainteresowani zachowują się w miarę porządnie :).

Gość Alexxxx3
chore jest Twoje zachowanie w tym momencie ;) rozumiem nienawisc do konkretnej osoby, ale co zrobila Ci grupa lesbijek badz Gejow? mowisz tak jakbym byla kims gorszym, albo jakbym cos zrobila zlego, o co moglbys/moglabys miec do mnie zal, i czemu niby mialabym miec mniejsze prawa na tym swiecie niz Ty? jesli bede chciala sie z nia ozenic, zrobie to, jesli bede chciala dac dom jakiemus dziecku, wychowac je w rodzinie, i dac milosc, tez sie nie zawacham, bo wiem ze zrobimy to lepiej niz niektore rodziny.

Gość fromthehouse
gdybym była lesbijką? takie założenia są bez sensu a wiesz dlaczego? bo mając własne wyznanie, orientacje, nacja i ogólnie wiodąc swoje życie człowiek ma inne spojrzenie na świat, sam sobie buduje ten świat przede wszystkim więc takie stwierdzenie :co by było gdyby, tego świata się w ogóle nie ima. czaisz? homo nie wiadomo kurde;/ nie bądźcie tacy tolerancyjni ok? żal tych dzieci które mogą być wychowywane przez lesby czy gejów jak np ricky martin wychowuje 2 synów. i co, też będą gejami? takie dzieci mogą mieć później problem w odnalezieniu miłości, bo nie będą wiedziały co jest dobre i właściwe; bycie z kobietą czy mężczyzną;/

Ale to nie ich wina, że są, jacy są , więc nie rozumiem, jak można gardzić ludźmi z powodu ich orientacji. To tak, jakby Ciebie ktoś nie akceptował, bo masz garbaty nos. A gdyby było tak, że dzieci wychowywane przez homoseksualistów też by nimi zostawały, to to szłoby też w drugą stronę... Więc nie byłoby ich w ogóle ;)

nie bądźcie tacy tolerancyjni ok? A ja jestem taka tolerancyjna i nie uważam, żeby to było niewłaściwe, wręcz przeciwnie.

Gość Alexxxx3
wiesz co? mi od dziecinstwa wpajano ze kochac sie moze tylko mezczyzna z kobieta, nigdy inaczej, ze tylko oni potrafia z soba zyc, i sobie bezgraniczne ufac, staralam sie w to wierzyc, i zeby wyjsc ladnie w oczach rodziny, umawialam sie z chlopakami, ale co z tego skoro czulam do nich wstred przy calowaniu, lub kiedy mnie dotykali? od zawsze wiedzialam ze to nie to czego szukam i potrzebuje, wiec nie wpieraj mi kurwa ze dziecko wychowywane przez pare homo nie bedzie wiedzialo kogo ma kochac, bo orientacji sie nie wybiera tylko sie z nia rodzi, gdyby tak nie bylo nie rozmawialibysmy dzis o homoseksualizmie, a przeciez ludzie tej orientacji byli wychowywani i stworzeni przez hetero. Wiec ludzie homo maga wychowac bez problemu dziecko ktore bedzie hetero.

Gość fromthehouse
ja nie gardzę to są dla mnie ludzie chorzy, których trzeba leczyć kiedyś byłam pozytywnie nastawiona na takich ludzi, ale gdy tylko pewnego wieczoru na imprezie zaczęła się do mnie przystawiać lesbijka to zmieniłam zdanie. A geje? Zniewieściałe cioty;/

Gość Alexxxx3
w takim razie, jak moge sie z tego wyleczyc? ;) bialy pokoj bez klamek?

Choroba... Bez komentarza. To ciekawe, że jedna osoba sprawiła, że masz takie zdanie wobec wszystkich :P. Mnie się zdarzyło trafić na np. konowała, ale nie twierdzę, że wszyscy lekarze są niedouczeni.

Gość gfdgfgf
elektroda w cipe i się wyleczysz :classic_cool:

Gość fromthehouse
sorry lala ale mnie pokory i szacunku do tych ludzi nie nauczysz bo takie jest moje zdanie, którego nie zmienię normalne zboczenie a w Boga wierzycie? na pewno nie. Bóg stworzył kobietę i mężczyznę aby stworzyli rodzinę, a nie na odwrót. To jest wbrew Bogu, którego i tak macie gdzieś jak większość homowców

homoseksualizm to zboczenie i choroba podobno można to leczyć ale ogólnie jestem zdania, że tych pierdolonych cweli i lesby powinni wysłać do gazu

"Lala", pfff :O. Nie każę Ci zmieniać zdania, ale byłoby miło, gdybyś miała trochę szacunku do ludzi, a nie skreślała ich ze względu na orientację. Owszem, nie wierzę w Boga. A nawet, jeśli bym wierzyła, to w niego, a nie w kościół, który co chwilę sobie wymyśla nowe rzeczy. Bóg chyba coś mówił do miłości do bliźniego, nie?

Gość zalosne no naprawde
fromthehouse a nigdy nie przystawial sie do ciebie jakis paskudny facet? jak mozesz na podstawie zachowania jednej dziewczyny gardzic ludzmi ktorzy nie sa chorzy, tylko takich stworzyla ich matka natura, po prostu, dla geja milosc do faceta jest tak naturalna jak milosc do faceta dla ciebie w czym geje sa gorsi od hetero? jak mozna mowic ze ktos bylby lepszym rodzicem bo jest hetero?? czy jestem lepszą matka bo jestem hetero? smieszne. a geje wychowuja sie w zwiazkach heteroseksualnych, wiec nie gadaj ze orientacja mozna sie "zarazic" sama siebie mozesz wyobrazic jako lesbijke?

Gość freonika
do gazu to raczej nie, ale do lekarza na pewno a potem ludzie się dziwią skąd się bierze AIDS i inne syfy;/ wszystko przez tych dupojebców

Gość Alexxxx3
oczywiscie ze wierze, co ma Bog do orientacji? lepiej kochac kogos niz nikogo ;) a co jesli para (kobieta i mezczyzna) nie moga miec dzieci? tez robia cos wbrew Bogu w takim razie bo sie nie rozmnarzaja, jak Bog przykazal ;) i co z tego ze sa bezplodni? albo chozi, tacy sie urodzili, ale nikogo to nie obchodzi, bo musza robic to co w Biblii jest napisane! i nikt tego nie zmieni. ;) nie chce Cie nawrocic, ale pokazac Ci jak bledne jest Twoje myslenie ;)

"Bóg chyba coś mówił do miłości do bliźniego, nie?" homoseksualizm jest potępiany w większości religii monoteistycznych

w biblii jet to opisane ze facet współżyjący z facetem pójdzie do piekła i to jest wbrew naturze

Gość fromthehouse
nie zmienicie moich przekonań miłość do bliźniego taaa... czyli w moim przypadku obojętność do takich osób, to będzie miłość jak możesz wierzyć w Boga, którego nauczanie nie zgadza się z twoją orientacją? na głowę upadłaś? geje i lesby to dla mnie odmieńcy, coś jak sekta świadków jehovy

Gość zalosne no naprawde
taka kamecha np musisz bardzi sie nienawidzic dziwczyno i miec zerowe poczucie wlasnej wartosci zebo dowartosciowywac sie faktem ze jestes hetero nic wiecej soba nie reprezentujesz? wlasnie tacy brzydcy i glupi ludzie maja w sobie najwiecej nienawisci do innych, trzeba naprawde byc zerem zeby myslec ze jestes lepszy od innych bo jestes bialy, jestes katolikiem, jestes hetero czy kibicujesz legii warszawa. po za tym - wielkie nic - zalosne

jestem rodzaju męskiego, "dziewczyno" 😴 i masz rację - dowartościowuję się tym, że jestem hetero. ZAJEEBISTE UCZUCIE, polecam :)

Gość fromthehouse
i tak jak ktoś wyżej napisał- będziecie potępieni za coś takiego bo to jest ingerencja w naturę to, kim ty jesteś nie jest naturalne homowcy nie są w stanie stworzyć prawdziwej, pełnoprawnej rodziny

Może i jest potępiany, ale to znaczy, że mamy w takich ludzi rzucać kamieniami? Jeśli już mają być potępieni, to będą potępieni na sądzie ostatecznym. "Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni".

Gość Alexxxx3
fromthehouse nie jestes obojetna, bo potepiasz to co robia ludzie tej orientacji, i proponujesz leczenie. Nie kazdy sie ze wszytskim zgadza, to ze nie jestem z facetem swiadczy o tym ze nie wierze w Boga? puknij sie prosze.

Gość fromthehouse
i masz rację - dowartościowuję się tym, że jestem hetero. ZAJEEBISTE UCZUCIE, polecam ja także i nie pieprzcie o braku własnej wartości bo się ośmieszacie poza tym ja jestem ładna i mądra, a nie brzydka tak jak się wypowiadałeś to świadczy o twoim bezsensownym pomyślunku