Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwsze razy

moja dziewczyna po seksie szybko biegnie do wucetu

Polecane posty

Gość pierwsze razy

zrobić siku. Czy ona w ten sposób zabezpiecza się przed ciążą?

Gość o jacie pierdziele
:)

Gość pierwsze razy
nie mam zbyt dużej wiedzy na temat seksu dlatego proszę o merytoryczne odpowiedzi.

Gość jorgos
moze jej wyszly hemoroidy

fioletowy widelec ma rację nie ma bardziej skutecznej metody zapobiegania ciąży nawet całkowity brak seksu tak nie chroni żal.pl normalnie

Gość niezla suczka
no jesli ona sie w ten sposob zabezpiecza przed ciaza to szykujcie wyprawke, za 9 miesiecy jak znalazl ;) A jak dlugo ten seks? Moze ma slaby pecherz po prostu ;D

Gość niunka1991
ale wy jesteście hehh :lol2: jak zabezpieczyc przed ciąża no co ty chłopie !!!!! jesli chodzi siusiu tzn. żebylo jej albo baaaardzooo dobrze albo miała orgazm ;p wiele kobiet tak ma , mi tez sie zawsze chce po :) no może nie zawsze ale czesto

tia.. na pewno siusiu po seksie oznacza orgazm :D dobre :) prosta fizjonomia, podczas stosunku jest nacisk na pecherz ( w zaleznosci od pozycji) i jej sie wydaje,ze sie jej chce siku albo najzwyczajniej w swiecie rzeczywiscie jej sie chce albo po prostu "robi toalete "po"..

Gość
hehehhehehheheheh tak ja podniecasz ze moczu nie trzyma :P

a może ona idzie do toalety skończyć to czego ty nie dokończyłeś? wiesz tak na osobności żeby ci przykro nie było...

Gość myj siusiaka bo dziewczyna
od twojego brudnego chuja ma chroniczne zapalenie pęcherza, a na początek niech weźmie 2 furaginy i vit "C", szczylu....

Gość pierwsze razy
myj siusiaka bo dziewczyna od twojego brudnego ch*ja ma chroniczne zapalenie pęcherza, a na początek niech weźmie 2 furaginy i vit "C", szczylu.... ale ja go myje wodą co wieczór przed snem

dobry objaw, bo moja żona po porzadnym orgaźmie musi lecić siku, bo wszystkie mięśnia idą na luz i może się posikać z radości....

normalne, wiele dziewczyn tak ma po orgazmie, pewnie nie uprawiacie spokojnego sexu :) ale jezeli chodzi o ochrone przed ciaza to nie ma takiego sposobu, chyba ze siusia z szyjki :D ale jestem w 99% pewna ze to sprawka cewki moczowej :P

Gość pierwsze razy
co do orgazmu to chyba prawda, bo mówi mi, że jest jej wspaniale a co do zakazenia jutro ide do urologa aby wykluczyc zakażenie cewki

normalna sprawa, że idzie. a co, ma twoja sperma wyciekać jej po nogach, na prześcieradło? poza tym zrobienie siku po stosunku minimalizuje ryzyko infekcji układu moczowego. dobrze też jest się podmyć oczywiście. ja też chodzę po wszystkim do wc.

Gość dsrgfvsdgfvsf
ja jestem kobieta to wam powiem po pierwsze po stosunku nalezy się wysikac i podmyć zapobiega to zapaleniu pęcherza u kobiet pochwa jest blisko cewki moczowej i czesto miewałam zapalenia pęcherza i łykałam wiecznie furagine az mi mądra lekarka kazała sie wysikac po stosunku i podmyć, dawno to było chyba 1,5 roku temu i od tamtego czasu ani razu nie miałam zapalenia żeby sikać po, to trzeba wczesniej troche wypić wiec jak juz jestem napojona to przewaznie po stosunku i tak musze do wc inna sprawa mam generalnie słaby pęcherz i czesto latam do wc jasne?

Gość co ty piszesz
a moze spuszczasz się do środka i ona idzie usiąść na kibelek i czeka aż większość wycieknie. Nie wszystkie babki lubia basen w pochwie.

Gość mm33
Moja kolezanka sika przed seksem