Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On_24lata

Związki są do dupy!

Polecane posty

Gość On_24lata
Seks w każdym lepszym burdelu czy night clubie można mieć. Wystarczy troszkę kasy wziąć i się ma. Nic wielkiego :) Jedyny fakt, że dziewczyny jesli chodzi o urodę pierwsza klasa :)

Gość pyskacz jadowity
no to jak kto lubi:)ja tam na "zużytych" nie jade:classic_cool: i póki co nie poznałam jeszcze na tyle interesującego faceta,który po jakimś czasie nie przypomina Ferdynanda Kiepskiego:P nudą wieje od was panowie na km:)

Gość On_24lata
Bo nie trafiłaś na mnie :classic_cool:

Gość pyskacz jadowity
Powiem Ci tak...mieć się za rozrywkowego i ciekawego to jedno,a w jakiś sposób to udowodnić,to już inna kwestia:) ostatni pan jakiego poznałam miał się za wielce interesująca osobowość z tym,że nie wspomniał,że jego zainteresowania ograniczają się do spania,chodzenia do pracy i na siłke:O z obserwacji jakie poczyniłam większość z Was jest tak potwornie zmęczona już samym faktem,że przed chwilą założyła skarpetkę:classic_cool:

Gość On_24lata
Zdarza się. To chodź jutro na clubbing :classic_cool:

Gość pyskacz jadowity
haha te "wypadki" występują dosyć często:O i szczerze mówiąc wole czasem kafe niż słuchanie kolejnego smęciarza jak to jutro wczesnie musi wstać do pracy...koniec świata:classic_cool:

Gość On_24lata
Eeeeee po takim clubbingu nie smęcę, że lecę do pracy albo jak ostatnio prosto z klubu poszedłem na egzam na uczelni :classic_cool: :D

Gość pyskacz jadowity
no to nie lada wyczyn:D:classic_cool: nie interesują mnie przygodne relacje z gawędziarzami poznanymi na kafe:P:classic_cool: mam już dość marnoty w realu:O

Gość On_24lata
Dawaj dawaj wdeptuj na moje ego! Ha :D

Gość pyskacz jadowity
ego??no nie pomyślałabym:P prawda jest taka,że pięknie gadać ,to każdy potrafi:) szczytem rozrywki jest dla ciebie pójście po clubbingu na uczelnie?:)

Gość On_24lata
A co myślisz, że codziennie bywam na wierzchołku iglicy Pałacu Kultury? też może mi się znudzić :D

Gość panna w białym kasku
pustak..

Gość On_24lata
Ahhhh dziękuje za komplementy :*

Gość pyskacz jadowity
ach mam nadzieje,że sie dowartościowałeś:P:classic_cool:

Gość On_24lata
No ba aż wartość ze mnie wypływa :D Czuje się wyśmienicie :classic_cool:

Gość pyskacz jadowity
to jesteś teraz jak pączek nabity dżemem:classic_cool: szkoda ,ze tłusty czwartek był wczoraj:D

Gość On_24lata
Można zrobić tłustą sobotę nie widzę przeszkód :classic_cool: Wyciśnij ten dżem ze mnie bo za bardzo mnie uwiera :o :D

Gość pyskacz jadowity
jeszcze sflaczejesz i co?:D:classic_cool:

Ja jestem wolna już 2 lata, na początku euforia, bo wreszcie wolności itp. a teraz euforia maleje... łatwo zauważyć po Twoim poście, że: * przygnębia Cię samotność i dlatego napisałeś tutaj, to co napisałeś, żeby samemu sobie wmówić, jak to fajnie, że jesteś samotny *zauważyłeś już, że coraz więcej Twoich kolegów jest w związkach i coraz mniej chętnie chcą wychodzić z niesparowanymi kolegami na piwo, co sprawia, że nie tylko zaczyna Ci brakować dziewczyny, ale także przyjaciół *być może to zbliżające się tandetne święto sprawia, że się tutaj rozpisujesz, jaki to jesteś szczęśliwy i zadowolony z życia, ale chłopie.... gdyby to była prawda, nie siedziałbyś w piątkowy wieczór samotnie przed komputerem czas przestać się oszukiwać...

Gość On_24lata
Jak byłem w związku to te tandetne święto już mi przeszkadzało. Moja luba wiedziała jaki stosunek mam do Walentynek. Oczywiście ubolewała nad tym ale nie chcąc Jej zrobić przykrości robiłem prezenty. Ale jak mówiłem kocha się nie w jeden dzień roku a cały rok :) Po drugie czasem mam napady samotności, że jest mi źle ale to mi szybko mija. Głównie mnie to bierze gdy jestem naprawdę bardzo zmęczony. Człowiek z niewyleczonym ADHD tak niestety ma :classic_cool: No co mogę tu napisać. Koledzy mają te kobiety żyją z Nimi, niektórzy już mieszkają ale wiem, że to jak na razie nie dla mnie :)

Gość pyskacz jadowity
ta analiza osobowości już nie dla mnie:P ADHD nie wyleczysz:Pjuż za późno:classic_cool: ale życie z nim jest cudowne:D

Gość On_24lata
Ale ja wcale nie chcę wyleczyć :)

Gość pyskacz jadowity
tyle dobrego:P