Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestem jaka jestem...

TARNÓW!!! KTÓRY SZPITAL???

Polecane posty

ja jestem z Tarnowa i zamierzam rodzić w Nowym Szpitalu bo tam dyzuruje moja lekarka aczkolwiek słyszałam że atmosfera jest tam kiepska...natomiast byłam w odwiedziny u koleznaki rodzącej na Starym Szpitalu i niestety ale warunki sa kiepskawe chyba czas tam się zatrzymal na jakimś PRLu :o ale wydaje mi się, że na Nowym Szpitalu mają lepszy sprzęt więc i więcej lekarzy, gdyby coś poszło nie tak to zawsze mogą coś chyba bardziej poradzić bo na Starym to nie wiem czy robią jakies poważniejsze operacje.... a z atmosferą chyba sobie mozna jakos poradzić niestety, np. coś sprezentowac pielęgniarkom aby przychylniej patrzyły, no i położnej, żeby traktowala jak człowieka..starszne to...

Gość bez znieczulenia YYYY
zewnatrzoponowego nie radze wogole rodzic !! przykre ze w polsce nie ma darmowego dostepu do tego znieczulenia! jak by mi nie podali przek koncaowa faza porodu ktora trwala 5 godzt bym umarla !! BOL NIE DO OPISANIA !!!!!!!!!!!

No tak najgorsze jak jesteś w takich bólach a te się jeszcze znęcają nad Tobą... :( Hmmm może któreś faktycznie można przekupić żeby były bardziej ludzkie... Pytam z ciekawości moja bratowa rodziła na starym i nie chwaliła sobie:( Ja raczej będ rodziła w Dąbrowie tarnowskiej...

Oj różne opinie są na temat tego znieczulenia... Jak rodziłam po raz pierwszy w tych bólach zapomniałam o znieczuleniu ;) ale za pierwszym razem ponoć to ryzykowne kurcze sama nie wiem...

ja po podaniu znieczulenia odzylam ! i naprawdedobrze porod spominam (30 godz rodzilam ) po porodzie czulam sie swietnie - mimio nacietego krocza (porod kleszczowy) moglam usiasc na tylku z chodzeniem tez nie mialam problemu wiec nie ma co pisac ze roznie to bywa ze znieczuleniem, nie znam lasi ktora by sie nie wypowiadala pozytywnie o zniecz. a sporo znam ktore rodzily i z i bez ! warto pomyslec nawet jak trzeba zaplacic ! naprawde nie warto sie tak meczyc !

a co do traktowania kobiet w polsce w niektorych szpitalach to brak i slow !

Wiesz co ogolnie znieczulenie jest super tylko moja znajoma miala wlasnie i długo nie mogla odzyskac władzy w nogach:( Ale teraz jak bede miala takie bole nie wiem czy nie zaplace za znieczulecie...